Özel harekat destekli uyuşturucu operasyonunun detayları

ASAYİŞ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde özel harekat destekli uyuşturucu operasyonlarının detayları belli oldu. 25 ekip 100 personelle 10 adrese düzenlenen operasyonlarda 1 kilo narkotik madde, yüklü miktarda para ele geçirildi.

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik 10 adreste 3 özel harekât unsuru, 2 trafik ekibi, 3 narkotik madde arama köpeği olmak üzere helikopter destekli 25 ekip ve 100 personelin katılımı ile operasyon gerçekleştirildi.
Operasyonda, 210 şahıs ve 75 araç sorgulandı, 1 aranan şahıs yakalanıp ve 22 araca cezai işlem uygulandı. Yapılan aramalarda ise 1 kilo narkotik madde, 3 adet tabanca ve fişekler, 3 adet hassas terazi ve yüklü miktarda para ele geçirilirken, 5 şahıs hakkında Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan, 7 şahıs hakkında da Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak suçundan işlem yapıldı.Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik 10 adreste 3 özel harekât unsuru, 2 trafik ekibi, 3 narkotik madde arama köpeği olmak üzere helikopter destekli 25 ekip ve 100 personelin katılımı ile operasyon gerçekleştirildi.
Operasyonda, 210 şahıs ve 75 araç sorgulandı, 1 aranan şahıs yakalanıp ve 22 araca cezai işlem uygulandı. Yapılan aramalarda ise 1 kilo narkotik madde, 3 adet tabanca ve fişekler, 3 adet hassas terazi ve yüklü miktarda para ele geçirilirken, 5 şahıs hakkında Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan, 7 şahıs hakkında da Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak suçundan işlem yapıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.