Alanya'da 10 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar!

Alanya'da 10 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan A.V’nin (27) ilk duruşması 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Mahkemede konuşan A.V. “İsteseydim firar ederdim” dedi.

Alanya'da 10 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar!

Edinilen bilgiye göre, 18 Mayıs tarihinde ortaya çıkan olayda ilçede bulunan bir okulda eğitim gören 5. sınıf öğrencisi E.E.S’nin (10) komşusu tarafından cinsel istismara maruz kaldığı arkadaşı vasıtasıyla okul yönetimine iletildi. Bunun üzerine rehberlik öğretmeni tarafından tutanak tutuldu. Yaşanan durumun Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’na bildirilmesi ve ailenin şikâyeti üzerine A.V. aynı gün içerisinde jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.V. Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HAKİM KARŞISINA ÇIKTI 

Alanya L Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan sanık A.V. Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşına çıktı. Sanık duruşmaya tutuklu bulunduğu cezaevinden SEGBİS ile katılırken, E.E.S’nin yakınları ve tarafların avukatları duruşma salonunda hazır bulundu.

SANIK KIZA MORAL VERMEK İÇİN EVİNE GÖTÜRMÜŞ 

Tutuklu sanık A.V. suçlamaları kabul etmezken, E.E.S’yi ablasının dövdüğünü iddia ederek moral vermek için eve götürerek çizgi film seyrettirdiğini, kendisinin de mutfakta yemek yaptığını iddia etti. Kendi evine perdecinin geldiğini söyleyen A.V. ardından E.E.S’nin arkadaşları Esra ve Caner'in geldiğini ileri sürdü. A.V yuvasını yıkmak için eşine mesajlar atıldığını iddia ederek, çocuklarını sevdiğini ve suçsuz olduğunu söyledi.

AİLESİ SANIKTAN ŞİKAYETÇİ OLDU 

Duruşmaya katılan E.E.S’nin anne ve babası A.V’den şikayetçi olarak cezalandırılmasını istediler. 

“İSTESEYDİM FİRAR EDERDİM” DEDİ 

Mahkemede konuşan A.V. evli olduğunu ifade ederek, “Tutukluğum devam ederse yuvam dağılacak. Boşuna kira veriyorum. İsteseydim firar ederdim” dedi. 

DURUŞMA 17 ŞUBAT’A ERTELENDİ
Mahkeme heyeti sanık A.V’nin evinde korniş takan kişi ve eve gelen Caner ile Esra’nın tanık olarak dinlenilmesine, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 17 Şubat tarihine erteledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2022, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER