Yeni evli çifti ölüm ayırdı!

Van’da üç aracın karıştığı trafik kazasında Gazipaşalı Uzman Çavuş Tahsin Tuncer’in 8 aylık hamile eşi hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan Uzman Çavuş Tuncer’in Van’da tedavisi devam ederken, çiftin geçtiğimiz yıl ağustos ayında evlendiği öğrenildi

Yeni evli çifti ölüm ayırdı!

Van'nın Çaldıran ilçesinde 3 aracın karıştığı trafik kazası, Gazipaşa’ya ateş düşürdü. Feci kazada, Iğdır’da görev yapan ve aslen Gazipaşa’nın Gürçam Mahallesi’nden olan Uzman Çavuş Tahsin Tuncer’in 8 aylık hamile eşi hayatını kaybederken, Tuncer ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza, cumartesi günü sabah saatlerinde Van’ın Çaldıran ile Ağrı'nın Doğubayazıt ilçeleri güzergahındaki karayolu üzerinde bulunan Alakaya Mahallesi civarında meydana geldi.

8 AYLIK HAMİLE KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Yolun kaygan ve yoğun sisten dolayı sürücülerin ismi öğrenilemeyen 65 ABB 119 plakalı minibüs, 33 BVM 77 plakalı TIR ile Tahsin Tuncer’in kullandığı 25 FZ 531 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, Gazipaşalı Uzman Çavuş Tahsin Tuncer’in 8 aylık hamile eşi Dudu Tuncer hayatını kaybetti. Uzman Çavuş Tuncer ise ağır yaralandı. Dudu Tuncer’in cenazesi olay yerine gelen cenaze aracıyla morga kaldırıldı. Yaralı Tahsin Tuncer, bölgeye sevk edilen ambulansla önce Çaldıran Devlet Hastanesi'ne, oradan da Van'a sevk edildi. 1 AY SONRA DOĞUM YAPACAKTI Yaşanan feci kazada hayatını kaybeden Dudu Tuncer’in 8 aylık hamile olduğu ve önümüzdeki ay doğum yapacağı öğrenildi. Iğdır’da görev yapan Gazipaşalı Uzman Çavuş Tahsin Tuncer’in eşiyle birlikte, doğum sırasında kızının yanında bulunmak üzere Van Ferit Melen Havalimanı’na gelen Dudu Tuncer’in annesini karşılamak için Van’a gittikleri ve yolda kaza yaptıkları öğrenildi. Tahsin ve Dudu’nun geçtiğimiz yıl ağustos ayında dünya evine girdikleri kaydedildi.

YARALI UZMAN ÇAVUŞUN DURUMU CİDDİ

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden 8 ayılık hamile kadının bugün memleketi Isparta’da toprağa verileceği öğrenildi. Kazada eşini kaybeden Gazipaşalı Uzman Çavuş Tahsin Tuncer’in ise yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve durumunun ciddi olduğu gelen bilgiler arasında.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER