Salgını ve yangınları bilen Baba Vanga'nın yeni kehanetleri

25 yıl önce hayatını kaybeden kahin Baba Vanga’nın kehanetleri gerçekleşemeye devam ediyor.

Salgını ve yangınları bilen Baba Vanga'nın yeni kehanetleri

Ünlü kahin Baba Vanga'nın kehanetleri gerçekleşmeye devam ediyor. Kimileri bu kehanetleri ürkünç bulurken, kimileri de geçmişte gerçekleşen kehanetlerden ders çıkarılması gerektiğini düşünüyor. Peki, Baba Vanga'nın 2021 yılı kehanetlerinde neler var? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

2020 yılı bir hayli zor bir yıl olmuştu. Koronavirüs salgınından dolayı insanlar aylarca evlerine kapanmak zorunda kalmışlardı. 2021 senesinin büyük bir bölümü de geride kaldı fakat salgın hastalık hala sürüyor. Ek olarak depremler ve orman yangınları insanlığı büyük bir sınava tabi tutuyor.

Baba Vanga, 2021 yılında da insanlığın felaketlerden çok çekeceğini dile getiriyor. 2021 senesi için, 'Zor zamanlar gelecek, dünya çok acı çekecek. Büyük felaketler yaşanacak. İnsanların bilinci değişecek, inançlarıyla ayrılacaklar.' ifadelerini kullanmıştı.

Vanga'nın tahminlerinde bir ejderhadan bahsettiği, bu ejderhanın dünyanın süper gücü olmak için mücadele eden Rusya, Hindistan ve Çin olabileceği yönünde tahminler ortaya atılıyor. 2021'de bu ejderhanın dünyayı ele geçireceğini, kansere çare bulunacağını ve trenlerin uçacağını ifade etmiş.

KAHİN BABA VANGA'NIN KEHANETLERİ NELER?

Baba Vanga, dünyanın tüm olumsuzluklara rağmen dinleneceğini belirtiyor. Petrol üretiminin duracağını ve dünyanın dinlenmeye geçeceğini, güneş enerjisi ile çalışan trenlerin gökyüzünde olacağını söylüyor.

1

Bulgar sporcu Neshka Stefanova Robeva, vefat etmeden önce Baba Vanga ile tanıştığını ve Vanga'nın koronavirüs salgının bildiğini söylüyor.

2

2021: Dünya'nın yörüngesinde kayma meydana geliyor.

3

2025: Avrupa'nın nüfusu hala düşük.

4

2028: Keşfedilen enerji türlerine bir yenisi daha ekleniyor. Açlık seviyesi ise azalıyor.

5

2033: Hali hazırda erimeye devam eden buzulların erime hızı giderek yükseliyor, buna bağlı olarak da okyanusların su seviyesi artıyor ve liman kentleri için tehdit artıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER