Zamlar Alanyalı otelcinin de belini büktü!

Son dönemde yapılan fahiş elektrik zamları tüm sektörlerin belini bükerken oda ve derneklerden ortak tepkiler yükselmeye başladı.

Zamlar Alanyalı otelcinin de belini büktü!

Alanya'da elektrikle ısınan çoğu vatandaşı hayati şekilde vuran elektrik zamları dayanılmaz noktaya geldi. Geçtiğimiz günlerde faturasını göstererek isyan eden esnaf, "Bu şekilde nasıl ayakta kalalım." diye isyan ederken benzer tepkiler farklı sektörlerden de geldi. Alanya'daki esnaftan otelciye her sektörün belini büken zamlar karşısında oda ve derneklerden ortak tepkiler yükselmeye başladı. Alanyalı otelcinin de belini büken zamlar karşısında Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 36'ncı Grup Oteller ve Benzeri Konaklama Yerleri Meslek Komitesi ortak bildiri yayımladı.

ATSO'DAN ORTAK BİLDİRİ

ATSO'ya bağlı komite üyesi otelciler elektrik zamlarının geri alınması için ortak bir bildiri yayımladı. Üye otelcilerin yaptığı komite toplantısında, elektrik fiyatlarındaki zamların geri alınması veya iyileştirilmesi yönündeki taleplerin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına iletilmesi kararlaştırıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER