Alanya'nın muhtarları galibiyetle başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği Muhtarlar Futbol Turnuvası başladı. Renkli turnuvada 15 ilçe muhtar takımı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin (Bürokratlar) takımı kıran kırana mücadele edecek

Alanya'nın muhtarları galibiyetle başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen 1. Antalya Muhtarlar İlçe Futbol Turnuvası, Lara Asat Su Arıtma Tesisleri Futbol Sahası'nda başladı. İlçelerde görev yapan mahalle muhtarları ile iletişimi güçlendirmek ve kaynaşmayı arttırmak adına düzenlenen futbol turnuvasında 15 ilçe muhtar takımı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin takımını (Bürokratlar) yer alıyor. 

ALANYALI MUHTARLAR İLK MAÇTA GALİP GELDİ

Bugün AKseki ile kıran kırana mücadele eden Alanya’nın muhtarları ilk karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Alanya’nın muhtarlarını tebrik eden CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Demirci, “Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce ilçeler arasında organize edilen muhtarlar turnuvasında ilk maçı Akseki muhtarlarına karşı oynadı. Maçtan 7-1'lik skorla galip gelen Alanya muhtarlarımızı tebrik eder, haftaya Kepez muhtarlarına karşı oynayacakları maçta başarılar dilerim. O kupa Alanya'ya gelecek” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER