Hisarcıklıoğlu'na Alanya pijaması

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'in açtığı Alanya standı, ilk günden dev fuarın ilgi odağı oldu. Alaiye Şalvar sahibi Ali İhsan Arslan'ın patentini aldığı Alanya şalvarı ve pijaması ise fuarın yıldızı oldu

Hisarcıklıoğlu'na Alanya pijaması

ANFAŞ Fuar Merkezi'nde 'Sizin Oraların Nesi Meşhur?' sloganıyla dün 11. kez açılan Yöresel Ürünler Fuarı'nda ( YÖREX) ALTSO Başkanı Mehmet Şahin öncülüğünde açılan Alanya standı ilk günden büyük ilgi gördü. Antalya'daki dev fuarı Alanya'dan Kaymakam Ürkmezer,  çiftçi temsilcileri Rüzgar, Göktepe ve Sevilgen de ziyaret ettiler.

ALANYA-MANAVGAT REKABETİ

YÖREX'TE Manavgat'ın hem avokadosu, hem de muzuyla Alanya'ya rakip oluşu dikkat çekti. YÖREX'te başta patentlerini aldığı yenidünya ve avokado olmak üzere Alanya'nın yöresel ürünlerini tanıtan Başkan Şahin "İlk günde Alanya olarak farkımızı ortaya koyduk. Yöresel ürünlerimiz büyük beğeni topladı. 24 Ekim Pazar günü bitecek fuara tüm halkımızı bekliyoruz" dedi. Başkan Şahin, Alanya standında konuklara avokado, badem kahvesi, s pasta, çiğirdik ve yenidünya kurusu ikram etti.

YATARKEN ALANYA PİJAMASI GİYECEK

Alanya standını ziyaret eden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na, Alanya şalvarı ve pijamasının patentini alan Alaiye Şalvar sahibi Ali İhsan Arslan tarafından pijama hediye edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER