ALANYA BELEDİYESİ’NİN HİZMETLERİNİ İNCELEMEK İÇİN BULGARİSTAN’DAN HEYET GELDİ

Alanya Belediyesi’nin çalışmalarını incelemek için Bulgaristan’dan 25 kişilik heyet Alanya’ya geldi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel heyeti ağırlayarak bilgiler verirken, “Çalışmalarımızın örnek olması bizleri mutlu ediyor.” dedi.

ALANYA BELEDİYESİ’NİN HİZMETLERİNİ İNCELEMEK İÇİN BULGARİSTAN’DAN HEYET GELDİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Bulgaristan’ın farklı şehirlerinden Alanya’daki yatırım ve projeleri incelemek için gelen 25 kişilik heyeti ağırladı. Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Bulgaristan’ın Silistra, Sofia-Svogi, Bergovite, Batak, Smalyan ve Popovo şehirlerinden gelen 20 kadın 5 erkek toplamda 25 kişilik grup katıldı.

BAŞKAN YÜCEL YATIRIMLAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, aralarında belediye başkan yardımcıları ve sosyal hizmetler müdürlerinin bulunduğu heyete Alanya’daki yatırımlar ve projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Yücel; “Biz burada insan odaklı ve üretken belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz. Alanya’mızda 2 dönemlik hizmet süremizde çok güzel projeler gerçekleştirdik. Bu yatırımların örnek olması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor.” dedi. Soru-cevap bölümünde Bulgar heyetteki kişiler merak ettikleri soruları Başkan Yücel’e sorarak bilgi aldı.

Toplantının ardından karşılıklı hediyeler verilirken hatıra fotoğrafı çekildi. Heyetin 1 hafta boyunca Alanya’da inceleme gezileri yapacağı açıklandı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER