Alanya İskelesi'nde başkan değişti hizmet başladı

Bakımsızlıktan atıl bir duruma dönüşen Alanya İskelesi'nde Balıkçılar Kooperatifi Başkanı değişir değişmez hizmet akışı başladı. Bugün Kooperatif ve Alanya Belediyesi iş birliğinde temizlik ve düzenleme çalışmaları yapıldı. Esnaf ve vatandaşlar, "Demek ki sorun kooperatifdeymiş Adem Başkan'a teşekkür ediyoruz" dediler.

Alanya İskelesi'nde başkan değişti hizmet başladı

Alanya İskelesi yaklaşık 1 yıldır zor günler geçirdi. Kıyı kesimi çöken iskele bakımsızlık nedeniyle kaderine terk edilmiş atıl bir vaziyette bekliyordu. Alanya'nın en gözde yeri olan İskele'nin hali esnafları ve vatandaşları da isyan ettiriyordu. Konuyla ilgili ilk adımı atan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Biz uyardık ama dinlemediler. Bizim sorumluluk alanımızda olmayan bir yere müdahale edemiyoruz." demişti. Balıkçılar Kooperatifi'nin şehri yöneten Alanya Belediyesi'ne hep karşı çıkmasının faturasını ise bölgedeki esnaflar ve vatandaşlar ödüyordu.

KERİM BALIKTAY GELDİ SORUN ÇÖZÜLDÜ

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle İskele yönetimi Kerim Balıktay'a geçti. Yeni başkan ilk olarak Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i ziyaret ederek, Belediye ile birlikte hareket edeceklerini söyledi ve iş birliği çağrısında bulundu. Ziyaret sonrası bugün iskelede Alanya Belediyesi hummalı bir çalışma başlattı. Yıkılan Balıkçılar Lokallerinin molozları kaldırıldı. İskelede temizlik ve düzen çalışması başladı. Kooperatif ile Alanya Belediyesi arasındaki gerilimin durması vatandaşları memnun ederken, Başkan Yücel'in mega projesinin yapılması da kesinleşmiş oldu. En geç yaz sonu Alanya İskele'si komple yıkılarak dünyanın en güzel ve en büyük projelerinden birisine başlanacak. 

BELEDİYE VE KOOPERATİF İŞ BİRLİĞİNDE İSKELE BÖLGESİNDE TEMİZLİK VE DÜZENLEME

Balıkçılar Kooperatifi yetkisinde bulunan barınak içinde bulunan ve çevreyi rahatsız eden görüntüler Alanya Belediyesi ve Balıkçılar Kooperatif yönetimi iş birliği ile ortadan kaldırıldı. 

BALIKÇI BARINAĞINDA TEMİZLİK 

Sabah saatlerinde balıkçı barınağı çevresinde başlayan temizlik çalışmasında alanda bulunan molozlar temizlik işleri ekiplerince kaldırılırken, süpürme işlemi sonrasında bölge yıkanarak balıkçıların ve vatandaşların kullanımına sunuldu. 

DEMİR, “İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE İSKELE’DE TEMİZLİK VE DÜZENLEME YAPTIK”

Balıkçılar kooperatifi yönetimi ile iskelede temizlik ve düzenleme çalışması yapıldığını kaydeden Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, “Alanya Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Kerim Balıktay ile birlikte iskele bölgesinde çalışma başlattık. Ekiplerimiz temizlik ve düzenleme yaparak, bölgeyi daha temiz ve daha düzenli olarak halkımızın ve esnaflarımızın hizmetine sundular.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2022, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER