Alanya’da Zafer Bayramı turnuvası yapıldı

Alanya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Satranç Turnuvası gerçekleşti. Alanya Satranç İlçe Temsilciliği, Alanya’da satrancın gelişimine katkıda bulunan paydaşlara desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Alanya’da Zafer Bayramı turnuvası yapıldı

Türkiye Satranç Federasyonu 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl kutlamaları etkinlikleri kapsamında satranç turnuvası düzenledi. Alanya 30 Ağustos Zafer Bayramı Satranç Turnuvası, Antalya İl Gençlik Spor, Antalya İl Satranç Temsilciliği, Alanya İlçe Gençlik Spor, Alanya Belediyesi, Alanya İlçe Milli Eğitim, Alanya Gençlik Merkezi Müdürlükleri ve ASKED(Alanya Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği)’in maddi destekleri ile 3-4 Eylül tarihlerinde iki gün boyunca 7 tur olarak Alanya Gençlik Merkezi Spor salonunda 153 kayıtlı sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Turnuva 8 yaş altı,10 yaş altı,13 yaş altı ve açık yaş  olmak üzere 4 kategoride yapıldı. Turnuva da her kategorinin ilk beşine madalya, ilk üçüne kupa, yine birincilere 250TL, İkincilere 150 TL, üçüncülere 100 TL para ödülü verildi. 
DESTEK TEŞEKKÜRÜ
Türkiye Satranç Federasyonu Alanya İlçe Temsilciliği, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nı heyecanlı bir şekilde kutlamamıza destek olan ASKED ve diğer tüm paydaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkürü borç bilir. Bu tür desteklerin Alanya’da satrancın gelişimine katkısının daha da artıracağını düşünüyor ve temenni ediyoruz. Ayrıca Turnuva salonunun hazırlanmasında masa, sandalye ve çadır hizmeti sunacak olan Alanya Belediyesinin değerli yönetici ve çalışanlarına Satrancın gelişimi için verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca Turnuva salonunun hazırlanmasında masa, sandalye ve çadır hizmeti sunacak olan Alanya Belediyesi’nin değerli yönetici ve çalışanlarına satrancın gelişimi için verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Katılan tüm sporcularımızı kutluyor derece elde eden sporcularımızı tebrik ediyoruz. ” açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER