Alanyalılar dikkat, Hekimler iş bırakacak!

Hekim Birliği Sendikası, ülke genelinde 15 Aralık 2022 tarihinde iş bırakma eylemi yapacak. Bu kapsamda Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli çok sayıda doktor da 15 Aralık Perşembe günü hasta kabulü yapmayacak

Alanyalılar dikkat, Hekimler iş bırakacak!

Hekim Birliği Sendikası tarafından yapılan açıklamada; sorunların çığ gibi arttığına dikkat çekilerek 15 Aralık 2022 tarihinde iş bırakacakları duyuruldu. İş bırakma eylemiyle ilgili Hekim Birliği Sendikasından yapılan açıklama şu şekilde: “Şiddet, MHRS, muayene süreleri, ek randevular, asistan hekimler, diş hekimleri, aile hekimleri, üniversiteler, acil servisler, serbest hekimlik gibi daha birçok sebep nedeniyle iş bırakıyoruz!”

ARTIK YETER DİYORUZ

Öte yandan hekim hakları söyleşileri düzenlen Hekim Birliği Sendikası, “Ek randevu hukuksuzluğuna, sadece MHRS sayı artırımını maharet sayanlara, kaos yaratan şiddeti tetikleyen uygulamalara artık yeter diyoruz” açıklamasında bulunuldu.

SESSİZ KALMA, DESTEK OL

Meslek onur ve can güvenlikleri için 15 Aralık 2022 tarihinde iş bırakacaklarını açıklayan Hekim Birliği “Sessiz kalma, destek ol”

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2022, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER