BAŞKAN YÜCEL’DEN MUHTARLARA UNUTULMAZ BİR GÜN

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan Muhtarlar Günü, Başkan Yücel’in muhtarları ağırlaması ve tekne turu gezisi ile devam etti.

BAŞKAN YÜCEL’DEN MUHTARLARA UNUTULMAZ BİR GÜN

19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Alanyalı muhtarlar da Atatürk Anıtı'na çelenk sunarak Muhtarlar Günü’nü kutladı. Atatürk Anıtı önündeki programa Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar katıldı. Atatürk Anıtı önünde çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Tören Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel’in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti.

BAŞKAN YÜCEL MUHTARLARI AĞIRLADI

Törenin ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, muhtarları belediye binasında ağırladı. Alanya’nın mahallerinde yapılan pek çok çalışmayı muhtarlarla paylaşan Başkan Yücel, “Şehrimize vizyon katmak için pek çok projeyi hayata geçirdik ve yeni projeler üretmeye devam ediyoruz. Siz değerli muhtarlarımızın da talep ve önerileri ile çalışmalarımıza yön veriyoruz. Halkımızla resmi kurumlar arasında köprü görevi gören muhtarlarımız çok önemli bir vazifeyi de üstlenmiş oluyorlar. 19 Ekim Muhtarlar Gününüzü bir kez daha kutluyor hepinize çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Muhtarlar da kendilerini ağırlayan Başkan Yücel’e çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

MUHTARLAR İÇİN TEKNE GEZİSİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, daha sonra muhtarlar için tekne turu düzenledi. Alanya İskelesi’nden denize açılan muhtarlar muhteşem manzara eşliğinde keyifli vakit geçirme ve sohbet etme imkanı buldular. Yapılan tekne turu için Başkan Yücel’e teşekkür eden muhtarlar, “Başkanımız bizler için güzel bir program hazırlamış. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.” dediler.

MUHTARLARLA AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELECEK

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Occo Restoran’da muhtarlar için düzenleyeceği akşam yemeğinde yeniden buluşacak. Muhtarları yemekte ağırlayan olan Başkan Yücel, hem muhtarla akşam yemeğinde bir araya gelerek sohbet edecek hem de yapılan çalışmaları değerlendirecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER