BAŞKAN YÜCEL’DEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÖDÜLLÜ TASARIM YARIŞMASI

Alanya Belediyesi ‘Öğrenci Kenti Alanya’ sloganıyla gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında ödüllü Alanya Kent Mobilyaları Tasarım Yarışması düzenliyor.

BAŞKAN YÜCEL’DEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÖDÜLLÜ TASARIM YARIŞMASI

Alanya Belediyesi, Alanya’da eğitim gören üniversite öğrencileri için ödüllü bir tasarım yarışması düzenliyor. Öğrencilerin ücretsiz olarak katılacağı ‘Alanya Kent Mobilyaları Tasarım Yarışması’ ile Alanya’daki bulvarlar, caddeler, park ve meydanlar, yaya yolları gibi pek çok alana konulmak üzere kent mobilyaları tasarlanacak.

Yarışma hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya Belediyesi olarak hayalimiz her daim katılımcı demokrasi ilkeleri ışığında, çağın gerektirdiği çevreci ve akıllı şehircilik uygulamalarını sürdürülebilirlik perspektifi ile herkes için yaşanılabilir huzurlu bir Alanya’ya ulaşmak için şehre görsel zenginlik katacak projeler üretiyoruz. Ürettiğimiz projelerde siz gençlerin üretken fikirleri bizler için çok önemli, bu sebeple açtığımız “Alanya Kent Mobilyaları Tasarım Yarışması” ile şehrin birçok noktasında kullanılan kent mobilyalarının kentimize özgü olarak öğrenci arkadaşlarımız tarafından tasarlanması hedefliyoruz.  Şehrimizdeki her iki üniversiteden bölüm fark etmeksizin öğrenci arkadaşlarımızın katılabileceği yarışma için şimdiden, katılım sağlayacak tüm üniversite öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Yarışma Şartnamesi ve Başvuru Formu için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:



https://www.alanya.bel.tr/Duyuru/14465/UNIVERSITE-OGRENCILERINE-ODULLU-TASARIM-YARISMASI

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER