’’BAŞKAN YÜCEL’DEN YAYLALARDA GÖVDE GÖSTERİSİ’’

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; ekibi MHP’liler ile birlikte yaylalarda adeta gövde gösterisi yaptı. Seçimlere daha uzun bir süre olmasına rağmen yüzlerce kişilik kalabalık bir grupla yaylaları ziyaret eden Başkan Yücel için “Kırsalda başkanın rakibi yok” yorumları yapıldı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hafta sonu MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, muhtarlar, belediye başkan yardımcılar, belediye meclis üyeleri, MHP ilçe yönetimi ve belediye birim müdürleri ile Alanya’nın batısında yer alan 23 yaylaya çıkarma yaptı. Başkan Yücel’in ziyaret turuna onlarca araç ve yüzlerce kişinin katılması ile Toroslar’da adeta gövde gösterisi yapıldı. 2 gün süren gezi boyunca tüm yaylalara uğrayan ve kadın, erkek, yaşlı, çocuk herkesin gönlüne dokunan Başkan Yücel kırsaldaki gücünü göstermiş oldu ve rakiplerine göz dağı verdi. Seçimlere uzun bir süre olmasına rağmen Başkan Yücel’in yaptığı gövde gösterisi vatandaşların “Kırsalda başkanın rakibi yok” yorumlarına neden oldu. 

KOMŞU İLÇELER BİLE BAŞKAN YÜCEL’İN ELİNE BAKIYOR

Başkan Yücel’in ziyaret ettiği yaylalardaki yollar ve yaylaların konumları nedeniyle bir kısımları Konya, Gündoğmuş ve Manavgat Belediyelerine bağlıyken, birçok yol ve su gibi ihtiyaçlar ise Antalya Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda. Başka yerlerden çözüm bulamayan vatandaşlar durumu Başkan Yücel’e ilettiler. Başkan Yücel ise kendi sorumluluk alanında olmayan ve oy dahi vermeyecek olan vatandaşlara bile hizmet sözü verdi ve taleplerini not aldı. Başkan Yücel yayla sakinlerinin istekleri için gerekli mercilerle görüşeceğini eğer sonuç alamazsa kendi alanında olmasa bile hizmetlere başlayacağını söyledi. 

Özellikle yol konusunda büyük sıkıntı çektiklerini ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yıllardır yollara dokunmadığını belirten vatandaşların isteklerini dinleyen Başkan Yücel, “Biz yapalım dedik izin vermediler, baktık kendileri de yapmıyor. Yıl sonuna kadar yollarda çalışma başlamazsa ben tekrardan kolları sıvar yolları yapmaya başlarım. Büyükşehir yıl sonuna kadar yapmazsa ilk olarak Söbüçimen Grup Yolu’nu yapmaya başlayacağız.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2022, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER