BAŞKAN YÜCEL’DEN YOĞUN BAYRAM ZİYARETLERİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kurban Bayramı’nda resmi bayramlaşma töreninde protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Yücel ardından Garnizon Şehitliği, Şehit Alpay Aras’ın kabri, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı'nı ziyaret etti.

BAŞKAN YÜCEL’DEN YOĞUN BAYRAM ZİYARETLERİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kurban Bayramı'nın ilk gününü bir çok ziyarete imza atarak vatandaşlar ve görevli personellerle bayramlaştı. İlk olarak Kurban Kesim Yerlerini ziyaret eden Başkan Yücel, 4 merkezde dini vecibelerini yerine getiren vatandaşların bayramını kutladı.

PROTOKOL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Başkan Yücel, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen bayramlaşma programına katıldı. İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililerle bayramlaşan Başkan Yücel, daha sonra Alanya Kültür Merkezi’ne gerçekleştirilen Protokol Bayramlaşma Törenine katıldı. Törende; Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, 22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, protokol üyeleri, siyasi parti liderleri, oda ve dernek başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar bayramlaştılar.

ŞEHİTLERİMİZİN KABİRLERİNE KARANFİL BIRAKILDI

Bayramlaşma programlarının ardından Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Garnizon Şehitliği’ne giderek şehitleri kabirleri başında dualarla andılar. Şehit mezarlarına karanfil bırakan Başkan Yücel, şehit ailelerinin de bayramlarını tebrik etti.

Geçtiğimiz günlerde son yolculuğuna uğurlanan Şehit Piyade Uzman Çavuş Alpay Aras’ın Aliefendi Mahallesi’ndeki kabrini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer ve Başkan Yücel, dualarla şehidimizi bir kez daha andılar ve kabrine karanfil sundular. Başkan Yücel, şehit ailesi ve yakınlarının da bayramlarını kutladı ve baş sağlığı diledi.

GÖREVİ BAŞINDAKİ GÜVENLİK GÜÇLERİNE ZİYARET

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bayram süresince yoğun bir mesai ile çalışan İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek görevi başında bulunan kolluk kuvvetleri personelleri ile bayramlaştılar.

Başkan Yücel, bayram süresince, vatandaşların huzur ve güvenliği için görevi başında olan kolluk kuvvetleri personellerine göstermiş oldukları özveri ve fedakarlık için teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER