BU REZİLLİĞİ KİM YAPTI?

Geçtiğimiz günlerde gece geç saatlerde sokaklara atılan kağıtlar Alanya'da gündem oldu. Vatandaşlar, "Daha seçime bu kadar uzun bir zaman varken bu neyin rezaleti? Bunu ne Mehmet Şahin ne Adem Murat Yücel yapar. Birileri Alanya'yı karıştırmak istiyor." dediler.

BU REZİLLİĞİ KİM YAPTI?

Hafta sonu Alanya'nın muhtelif yerlerine dağıtılan ve vatandaşın tepkisini çeken el ilanlarının bir tarafında "Aslan Adem kaplan Adem Mehmet Şahin geliyor saklan Adem. Halkın Belediye başkanı Mehmet Şahin" diğer tarafında ise "Başın sıkıştı mı dara çözüm için Mehmet Şahin'i ara" ifadeleri yer aldı.
Olay üzerine Alanya polisi tarafından toplatılan el ilanlarının kimlerin bastırıp, kimler tarafından dağıtıldığı hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Ahmet Y. adlı bir şahıs tarafından dağıtıldığı bilgisine ulaşan emniyet güçleri şahsı gözaltına aldığı öğrenildi. 
El ilanlarını gören vatandaşlar, "Alanya'da kirli siyaset istemiyoruz. Alanya Belediyemize hizmet etmek isteyenler projeleri ve hizmetleri ile gündeme gelsinler. Bu tür algı operasyonları yapanlara ters teper." diyerek sert tepki gösterdiler. 

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2022, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER