Alanya’da son teknolojiye sahip tomografi cihazı hizmette

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, son teknoloji olan 128 kesitli, bilgisayarlı tomografi cihazını vatandaşların hizmetine sundu. Başhekim Vekili Dr. Öğretim Üyesi Etli, yeni cihazın birçok alanda kolaylıklar sağlayacağını dile getirdi.

Alanya’da son teknolojiye sahip tomografi cihazı hizmette

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, insan sağlığı adına yenilikçilerin takipçisi olmaya, yüksek teknolojili cihazları hizmete kazandırmaya devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Etli, "Etkin tedavinin doğru tanıyla başladığını düşünürsek Radyoloji Bölümleri kuşkusuz hastanelerde hayati bir rol üstlenir. Bu bağlamda bizler de daha önceden hizmet vermekte olan tomografi cihazımıza ilave olarak son teknolojiye sahip olan 128 kesitli, bilgisayarlı tomografi cihazını sağlık tesisimize kazandırdık. Cihazımız hem acil hastalarımıza hem de poliklinik hastalarımıza hizmet verecektir. Gelişen teknoloji ışığında bizler de sağlık alanında yeniliklerin takipçisi olarak yeni cihazların bünyemize kazandırılması adına çabalarımız ve çalışmalarımız devam edecektir. Bu konuda desteğini esirgemeyen, yeni sağlık hizmetlerinin şehrimize kazandırılmasını sağlayan Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Antalya İl Sağlık Müdürümüz Op. Dr. İsmail Başıbüyük’e, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan’a ve bölge milletvekillerimize teşekkürü bir borç bilirim” diye konuştu.

Radyoloji Kliniği Sorumlu Hekimi Prof. Dr. Hatice Lakadamyalı ise, yeni nesil teknolojiye sahip 128 kesitli Bilgisayarlı Tomografi cihazının hizmete sunulmasıyla birlikte ilçedeki Radyoloji Ünitesinin Şehir Hastaneleri standardına kavuştuğunu belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER