Doğal çözümlerle vertigoyu hafifletin!

Vertigonun bireyde meydana getirdiği etkileri hafifletmek için bitkisel tedavi yöntemlerini sizin için derledik. Vertigonun bitkisel çözümü nedir? Vertigo doğal yollarla nasıl geçer? Detaylar haberimizde...

Doğal çözümlerle vertigoyu hafifletin!

Vertigonun bireyde meydana getirdiği etkileri hafifletmek için bitkisel tedavi yöntemlerini sizin için derledik. Vertigonun bitkisel çözümü nedir? Vertigo doğal yollarla nasıl geçer?

ELMA SİRKESİ

Elma sirkesi ağrı kesici özelliği sayesinde her hastalığa karşı etkili olmaktadır. Vertigonun ortaya çıkardığı baş dönmesini ve ağrısını bir kaşık elma sirkesi ile yok edebilirsiniz. Baş dönmesi yaşadığınız zamanlarda 2 kaşık bal ve 1 kaşık sirkeyi karıştırarak içebilirsiniz.

KEREVİZ SUYU

Kereviz suyu baş dönmesi için şifadır. 1 adet kerevizi robottan geçirerek suyunu süzün. Kereviz suyu hem genel sağlık durumunuza etki edecektir hem de baş dönmesinden sizi uzun bir süre uzaklaştıracaktır.

BADEM

Badem içerdiği faydalar ile ağrıyı sonlandıran ve tansiyon dengeleyen bir kuru yemiştir. Vertigo döneminde badem tozu ile hazırlanan sıcak suyu içip baş dönmesini rafa kaldırabilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER