Geniz akıntısını geçirmenin bitkisel çözümleri

Geniz akıntısını evde bitkisel çözümlerle sonlandırmak mümkündür. Peki, geniz akıntısı bitkisel yollarla nasıl durdurulur? Detaylar haberimizde...

Geniz akıntısını geçirmenin bitkisel çözümleri

Geniz akıntısını evde bitkisel çözümlerle sonlandırmak mümkündür. Peki, geniz akıntısı bitkisel yollarla nasıl durdurulur?

- Geniz akıntısını azaltan en etkili yöntemlerden biri elma sirkesidir. Akıntıyı geçirmek için yapmanız gereken şeyin çok pratik bir yöntemi var. Yapmanız gereken 1 yemek kaşığı elma sirkesini bir bardak su ile karıştırmak. Bu karışımı gargara yaparak geniz akıntısını geçirebilirsiniz.

BAĞIŞIKLIĞINIZI C VİTAMİNİYLE GÜÇLENDİRİN!

- C vitamini tüketimi geniz akıntısını geçirmekte doğal bir ilaçtır. Portakal suyu olmak üzere C vitamini yüksek meyve ve sebzeler bağışıklık sistemini hızla güçlendirerek geniz akıntısının önüne geçmektedir. 

- Diğer bir mucize besin ise sarımsaktır. Doğal bir antibiyotik olan sarımsak geniz akıntısına iyi bir çözüm sunmaktadır. Buna ek olarak sarımsak sinüsleri de açmaktadır.  Günlük olarak bir diş sarımsak tüketmeniz geniz akıntısının karşında en etkili çözüm yöntemlerden biridir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER