Ünlülerin diyetisyen sırları

Christina Aguilera sıkı bir diyet programı uygulayarak günlük yaşantısına egzersizi de dahil edip 30 kilo vererek yeniden fit bir görünüme ulaştı. Detaylar haberimizde...

Ünlülerin diyetisyen sırları


Fazla kilolar, beden ve ruh sağlığı üzerinde meydana getirdiği olumsuz sonuçlar dolayısıyla pek sevilmez. Kilolu bireyler, sağlıklı bir yaşama kavuşma amacıyla bir an önce bu kilolardan kurtulmayı ister. Aldığı fazla kilolar ile bir döneme damga vuran Christina Aguilera ise magazin kulislerinde epeyi bir gündeme gelmişti. Üstüne bir de hamilelik kiloları eklenince Aguilera’nın o eski halinden eser kalmamıştı.

Ünlü şarkıcı kendisini rahatsız eden kilolarından kurtulmak için sıkı bir diyet programı uygulayarak günlük yaşantısına egzersizi de dahil edip 30 kilo vererek yeniden fit bir görünüme ulaştı. Christina Aguilera nasıl kilo verdi? Christina Aguilera kilo vermek için neler yaptı?

İŞTAH KESMEK İÇİN BONUS TAVSİYE!

İştah kesmenin birçok yolu vardır; öğünleri saatinde yemek, bol su içmek, yürüyüş, bisiklet, hafif koşu gibi ağır olmayan ve uzun süre yapılabilen fiziksel aktiviteler yapmak, gliserik index’i yüksek besinleri az tüketmek ve doyduktan sonra sofradan kalkmak kilo verme sürecinizde işinizi kolaylaştıracak birkaç kilit noktasıdır.

YÜKSEK PROTEİNLİ YİYECEKLER TÜKETİYOR

Yüksek proteinli yiyecekleri söyleyen Aguilera; tavuk, balık, yumurta beyazı ve protein karışımlı içecekler ile sıklıkla tüketiyor. Güzel şarkıcı zayıflığının sırrının karbonhidrat içeren gıdaları tüketmemek olduğunu söylüyor.

YEMEKLERİNİ KENDİSİ HAZIRLIYOR!

AVOKADO MUCİZESİ

Sıkı bir diyet ve sporla 22 kilo verdiğini söyleyen Aguilera dışarıdan yemek yemeyi bırakmanın diyetinin en önemli sırrı olduğunu dile getirdi. Avokadonun yağ yakımına olan katkısından dolayı sık sık tükettiğini söyleyen Aguilera kahvaltılarda ve salatalarda tercihi olduğunu söylüyor.

YEMEKLERİNİ KENDİSİ HAZIRLIYOR!

Christina Aguilera çoğu gıdada koruyucu maddeler ve kimyasallar bulunduğunun pek bir farkında. Bu yüzden yemeklerini kendisinin hazırladığını bundan da çok büyük bir keyif aldığını sık sık dile getiriyor.

PROFESYONEL ATLETLERE BENZETİLİYOR!

Kilo vermesiyle birlikte çevresinden çok güzel tepkiler aldığını açıklayan Aguilera, profesyonel atletlere benzetildiğini söyledi. Fit formunun sırrı ise kendisinin de aktardığı gibi düzenli egzersiz…

AĞLIKLI HİSSEDİYORUM!

Sağlıklı bir beslenme şekli ve kaliteli spor ile kilolarına veda eden başarılı sanatçı kendisini bu yeni haliyle çok sevdiğini eskisine göre çok daha sağlıklı hissettiğini belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER