Alanyaspor'da Erencan da tamam!

Alanyaspor'un gündeminde olan genç santrafor Erencan Yardımcı konusunda taraflar anlaşma sağladı. Turuncu yeşilliler, 19 yaşındaki genç yıldız ile zorunlu satın alma opsiyonu ile birlikte yarım dönemi kiralık, 3.5 yıllığına sözleşme imzalayacak.

Alanyaspor'da Erencan da tamam!

Süper Lig ekiplerinden temsilcimiz Alanyaspor, ara transfer döneminde kadrosuna yapacağı takviyeler ile ligin ikinci yarısında daha güçlü olmanın peşinde. Bu planlama doğrultusunda hareket eden Turuncu yeşilli yönetim, TFF 1. Lig takımlarından Eyüpspor'un yıldız adayı ile anlaştı. Alanyaspor, Erencan Yardımcı ile zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte yarım dönemi kiralık, 3,5 yıllık sözleşme imzalayacak. Alanya ekibi, Erencan Yardımcı'nın transferi için Eyüpspor'a Ahmet Ildız'ı gönderecek.

DEĞERİNİ ÜÇE KATLADI

Eyüpspor'a 4,2 milyon TL'ye transfer olan Erencan Yardımcı'nın zorunlu satın alma opsiyonu 15 milyon TL olarak açıklandı. Genç oyuncunun resmi sözleşmeyi bugün imzalayacağı öğrenildi. Eyüpspor, geçen sezon Galatasaray forması giyen genç oyuncu Erencan Yardımcı'yı 4,2 milyon TL karşılığında renklerine bağlamıştı. Bu transfer ile Erencan, 2. Lig'in en pahalı futbolcusu olmuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER