Alanyaspor'dan forvete ilk takviye geldi!

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Aytemiz Alanyaspor, Eyüpspor'la Erencan Yardımcı'nın 6 aylığına kiralanması konusunda anlaşmaya vardı.

Alanyaspor'dan forvete ilk takviye geldi!

Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor, İtalyan teknik adam Francesco Farioli'nin isteği doğrultusunda TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'da forma giyen 19 yaşındaki golcü Erencan Yardımcı için kulübü ile resmi temasta bulundu. Eyüpspor, Erencan Yardımcı için kapısını çalan Aytemiz Alanyaspor'dan 6.5 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. İstanbul ekibi, Galatasaray'dan 475 bin Euro'ya transfer ettiği Erencan için 6.5 milyon Euro bonservis ücreti talep edince Alanyaspor yönetimi bu talebe yanaşmadı. Turuncu yeşilli yönetim, Erencan'ı 6 aylık kiralamak istedi ve taraflar bu konuda anlaşma sağladı. Alanyaspor, Erencan Yardımcı karşılığında takasta Ahmet Ildiz'ı Eyüpspor'a gönderecek.

HAZIRLIK MAÇINDA FARIOLI'NİN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Sezona Fatih Karagümrük'ün başında başlayan ancak yollarını ayırdıktan sonra Alanyaspor'un başına geçen Francesco Farioli'nin Erencan'ı bizzat istediği öğrenildi. Fatih Karagümrük'le Eyüpspor arasında oynanan hazırlık maçında Erencan'ı izleyip beğenen İtalyan teknik adam, Alanyaspor'un başına geçmesinin ardından oyuncuyu takımında görmek istediğini belirtip alınması için rapor verdiği öğrenildi.

EYÜPSPOR PERFORMANSI

2020-21 sezonunun devre arasında 475 bin Euro karşılığında Galatasaray'dan Eyüpspor'a transfer olan 19 yaşındaki santrfor bu sezon Eyüp'te 2'si ilk 11, 9 maçta görev aldı ve 2 gol, 1 de asist yaptı.

Galatasaray'da yetişen Erencan Yardımcı, altyapı liglerinde toplamda 79 maçta 22 kez fileleri havalandırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER