Alanyaspor'dan Kayseri'ye farklı tarife: 6-3

Süper Lig'de bu akşam Yukatel Kayserispor'u ağırlayan Aytemiz Alanyaspor, gol düellosuna dönen maçta rakibini 6-3 mağlup etti. Temsilcimizin golleri Efecan, Hosseini (kk), Davidson (2), Umut ve Diedhiou'dan geldi

Alanyaspor'dan Kayseri'ye farklı tarife: 6-3

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 9. haftasında Yukatel Kayserispor'u konuk etti. Turuncu yeşilli ekip 2 kez geriye düştüğü maçtan 6-2'lik muhteşem bir zaferle ayrıldı. Maça baskılı başlayan Kayserispor, henüz 5. dakikada Onur Bulut'un golüyle 1-0 öne geçti. Çabuk reaksiyon gösteren Alanyaspor 14. dakikada kaptan Efecan Karaca skoru 1-1'e getirdi. 15. dakikada Onur'un ortasını Thiam kale içine indirdi. Arka direkte Gavranovic dokundu ve konuk ekip 2-1 öne geçti. Gol düellosuna dönen ilk yarının 22. dakikasında bu sefer Emre Akbaba sağ kanattan ortaladı, Hosseini ters bir vuruşla topu kendi ağlarına göndererek skoru 2-2 yaptı. İlk yarıda son sözü Davidson söyledi. Dakikalar 44'ü gösterdiğinde ceza sahası yayı üzerinden vuruşunu yapan Davidson'un şutu savunmaya da çarparak ağlarla buluştu ve Alanyaspor ilk yarıda soyunma odasına 3-2'lik üstünlükle girdi.

GOL YAĞMURU İKİNCİ YARIDA DA SÜRDÜ

Aytemiz Alanyaspor, gol yağmurunu ikinci yarıda da sürdürdü. Orta sahada günün yıldızlarından Umut Güneş, 55. dakikada ceza sahası sol çaprazında buluştuğu topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderek skoru 4-2 yaptı. 76'da ise Emre Akbaba'nın asistinde topla buluşan Diedhiou, bu sezon 3. golünü Kayserispor ağlarına bırakarak skoru 5-2'ye taşıdı. Bu golden hemen sonra 79. dakikada Davidson yeniden sahneye çıktı ve aşırma bir vuruşla kendisinin 2, takımın 6. golünü attı. Konuk ekip Kayserispor, 88'de sonradan oyuna giren Mustafa Pektemek'in golüyle farkı 3'e indirerek maçta durumu 6-3'e getirdi. Kalan dakikalarda konuk ekibin çabaları fayda etmedi ve Alanyaspor gol düellosu şeklinde geçen maçtan 6-3'lük zaferle ayrıldı. Turuncu yeşilliler bu galibiyetle 17 puana yükselirken, Kayserispor ise 11 puanda kaldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER