Alanyaspor’un uzun lig maratonu başlıyor

Süper Lig'de yeni sezon heyecanı 13 Ağustos Cuma günü Beşiktaş - Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla başlıyor. Alanyaspor ise ilk maçında pazar günü Medipol başakşehir'e konuk olacak.

Alanyaspor’un uzun lig maratonu başlıyor

Türkiye'nin futbolda ki en üst ligi olan Süper Lig'de 2021 - 2022 sezonu ba hafta başlıyor. Sezonun açılış maçı 3 Ağustos Cuma günü Vodafone Park Stadında Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak. 20 kulübün mücadele edeceği ligde takımlar 38'er maç yapacak. Ligi ilk iki sırada tamamlayacak olan ekipler Avrupa Şampiyonlar Ligi Eleme müsabakası, 3 ve 4. basamakta tamamlayan iki takım ise Avrupa Konferans Ligi Elemeleri oynama hakkı elde edecek. Ligi son dört basamakta tamamlayan ekipler de bir lige düşecek. 

İLK VE SON MAÇ İSTANBUL'DA 
Alanyaspor ise sezonun ilk son maçına İstanbul'da çıkacak. Sezona deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir karşılaşmasıyla başlayacak olan Alanyaspor, ligin son maçında ise V.F. Karagümrük ile deplasmanda karşılaşacak. Alanyaspor, iç sahadaki ilk maçında 2. hafta mücadelesinde ligin yeni ekibi Altay'ı konuk edecek.

BAŞAKŞEHİR HAZIRLIKLARI BUGÜN BAŞLIYOR
Bahçeşehir Okulları Stadında pazar günü oynanan hazırlık maçı sonrası Alanyaspor'da futbolculara bir gün izin verildi. Yeni haftanın ilk gününü dinlenerek geçiren turuncu-yeşilli ekip, 15 Ağustos Pazar deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına bugün (salı) başlayacak. Hafnın ilk idmanı saat 20.00'da Zimbitlik Sahasında yapılacak. 

SÜPER LİG 1. HAFTA
13 Ağustos Cuma
Beşiktaş        20:30    Ç.Rizespor
14 Ağustos Cumartesi
V.F.Karagümrük    19:15    Gaziantep FK
Altay        21:45    Kayserispor
A.Hatayspor    21:45    Kasımpaşa
15 Ağustos Pazar
M.Başakşehir    19:15    Alanyaspor
FTA Antalyaspor    21:45    Göztepe    
Adana Demirspor    21:45    Fenerbahçe
16 Ağustos Pazartesi
Yeni Malatyaspor    19:15    Trabzonspor
Sivasspor        19:15    İH Konyaspor
Giresunspor    21:45    Galatasaray

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER