Oppo eski serisi telefonunu tekrar üretmeye başlayacak

Oppo bildiğiniz üzere önemli bir ivme ile akıllı telefon pazarında varlığını sürdürüyor. Çin medyasında dolaşan yeni bir söylentiye göre firmanın daha önce üretimden kalkan telefon serisi tekrar karşımıza çıkacak.

Oppo eski serisi telefonunu tekrar üretmeye başlayacak

Oppo’nun 2013 yılında karşımıza çıkartmış olduğu N1 amiral gemisi telefonu söylentilere konu oldu. Zira bu telefon döner yapıdaki ilk Android telefondu ve tekrar üretime gireceği konuşuluyor. Telefon bunun akabinde resmi olarak açık kaynak yazılımlarına dayanan işletim sistemi CyanogenMod’u da başlatabilen ilk cihazdı.

TELEFON AMİRAL GEMİSİ BİR CİHAZ OLARAK TANITILACAK 

Akıllı telefon tanıtıldıktan sonra dikkat çekmiş ve 2014 yılında Oppo N3 olarak devam etmişti ancak şirket aşamalı olarak bu seriyi üretmeyi durdurdu. Önceki paylaşımlarıyla bilinen ve akıllı telefonlar hakkında bilgi sızdıran Digital Chat Station, Twitter hesabı üzerinden bu telefon hakkında yeni bir paylaşım yaptı.

Digital Chat Station, Oppo'nun N serisinin geri dönebileceğini ilk kez duyurdu. Hatta Çin merkezli internet sitesi Weibo'da yayımlanan bir raporda, yeni N serisi telefonun premium segmentte rekabet edecek bir cihaz olacağı vurgulandı. Telefonun söylendiği kadarıyla 620 dolar gibi bir fiyata sahip olacağı belirtildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER