TOGG'un yeni logosu belli oldu

Yapılan değerlendirmeler sonrası marka isminin TOGG olarak kalacağının duyurulmasının ardından, logo da nihayet belli oldu. Yeni TOGG logosu, şirketin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

TOGG'un yeni logosu belli oldu

Yerli otomobil tanıtıldıktan bir süre sonra marka isminin TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu) olarak kalacağı resmi olarak onaylanmıştı. Ancak ilk etapta belirlenen logo için aynı durum söz konusu olmadı. TOGG, bugün yeni logosunu gösterdi.

İşte yeni TOGG logosu

TOGG'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Doğu ile Batı’nın buluşma, bugün ve geleceğin kesişme noktası." ifadelerine yer verildi. TOGG'un yeni logosu, sağa ve sola bakacak şekilde iki okun ucunu anımsatıyor.

TOGG CEO’su M. Gürcan Karakaş, marka isminin ardından logoyu da belirlemekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Hedeflerimize adım adım yaklaşıyoruz. Kasım 2018’den bu yana global ve profesyonel bir yaklaşımla ele aldığımız kullanıcı markası oluşturma sürecini tamamlamanın mutluluğu içindeyiz” dedi.Karakaş, "Yerli ve global ajansların dahil olduğu bir sürecin ardından, ‘Togg’un marka değerlerine uygunluk’, ‘Özgünlük’ ve ‘Tescil edilebilirlik’ kriterlerinden en yüksek puanı alan logoyu seçtik. Logomuz, bugüne kadar Türkiye’de ve dünyada önemli markaların logolarını oluşturan marka ajansı CGH tarafından tasarlandı.Avrupa Birliği, ABD, Çin, Rusya, Azerbaycan, Türk Cumhuriyetleri ve Türkiye’de logomuzun tescil işlemleri için gerekli süreçleri başlattık. Logomuz TOGG'un yaşamı kolaylaştıran mobilite çözümleri sayesinde teknolojiyi ve insanı bugünün ve yarının kesişim noktasında bir araya getiren bir teknoloji şirketi olduğunu vurguluyor. Aynı zamanda logomuzdaki dualite teması Doğu ve Batı arasında rasyonel ve duygusal bir denge yaratma fikrini besliyor." ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER