Alanya’da eşi ile balığa çıkan kadın boğularak hayatını kaybetti!

Alanya’da turizm çalışanı Cevdet Opcin (49) eşi Ceylan Opcin (53) ile birlikte denizi izlerken eşi dengesini kaybederek denize düştü. Talihsiz kadının cansız bedeni Manavgat’ta bulunurken, eşi ise sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Alanya’da eşi ile balığa çıkan kadın boğularak hayatını kaybetti!

Olay, dün saat 14.00 sıralarında Okurcalar Mahallesi, Karaburun Mevkii'nde meydana geldi. Cevdet Opçin balık tuttuğu sırada eşi Ceylan Opcin dengesini kaybederek denize düştü. Talihsiz kadını kurtarmak için Cevdet Opcin denize atladı. Ancak dalgalar onu da sürükledi. Bu sırada dalgaların aldığı Ceylan Opcin gözden kayboldu.

SAHİL GÜVENLİK EKİPLERİ KURTARDI

İhbar üzerine olay yerine gelen Alanya Bot Komutanlığı Sahil Güvenlik ekipleri kurtarma çalışması başlattı. Eşini kurtarmak için denize atlayan Cevdet Opcin son anda kurtarılarak kıyaya çıkarıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

MANAVGAT SINIRLARINDA BULUNDU

Arama çalışmalarını sürdüren ekipler Bir süre sonra Manavgat sınırları içinde kıyıya yakın bölümde talihsiz kadının cansız bedenine ulaşıldı. Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan 4 çocuk annesi Ceylan Opcin'in cenazesi toprağa verilmek üzere Diyarbakır'a götürüldü.

Cevdet Opcin’in ise tedavisi sürdüğü öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2022, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER