Plajda utanç verici olay: Herkes izledi!

İngiltere'de bir plajda yaşanan utanç verici olay medyada büyük yankı uyandırdı. 15 yaşındaki bir genç kız denize kaçan topunu yakalamak isterken denizde tacize uğradı.

Plajda utanç verici olay: Herkes izledi!

İngiltere'de yaşanan olay herkesi derinden sarstı. İngiltere'nin Bournemouth plajında gerçekleşen olayın detayları kan donduruyor. Binlerce kişinin içinde yaşanan olay duyanları şoke etti. İddialara göre sahilde top oynayan 15'li yaşlardaki genç kız topunu denize kaçırdı. Kaçan topunun peşinden giden kız denizde yüzen 17 yaşındaki Dabby isimli genç 15 yaşlarındaki genç kızı suyun içine doğru çekti.

OLAY YAŞANIRKEN HERKES İZLEDİ

Genç adama daha fazla direnemeyen genç kız suyun içine girmek zorunda kaldı. Genç adam dakikalarca kızı taciz etti. Kızın arkadaşı gelmesiyle genç adam kızı bırakmak zorunda kaldı. Yine bir iddiaya göre kıza tecavüz edildiği anlarda plajda yer alan binlerce kişinin olaya müdahale etmediğini söyledi. Yaşanan olayın ardından polise ifade veren genç kız

TELEFONUNU İSTEDİ

Olayın ardından polise ifade veren genç kız, "Topu almak için suya girdim. Beni zorla içeri çekti. Göbeğimin altı suda kalınca da tecavüz etmeye başladı. Hiç kimse yardımıma gelmedi. Arkadaşının bize doğru yaklaşmasıyla beni bırakmak zorunda kaldı. Tecavüzden sonra kendimi çok kötü hissediyordum ama onu beni izlemeye devam etti. Hatta telefonumu bile istedi" dedi. İfadesini alan polis ekipleri, genç kızın kendilerine verdiği ifade ve çizdirdiği robot resim doğrultusunda 17 yaşındaki saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER