‘Alanya’nın doğu mahalleleri parlayan bir yıldız olacak’

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kargıcak, Mahmutlar ve Kestel mahallelerinde devam eden yatırımları inceledi. Başkan Yücel, “Doğu mahallelerimiz hayata geçen yatırımlarla parlayan bir yıldız olacak” dedi.

‘Alanya’nın doğu mahalleleri parlayan bir yıldız olacak’

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi’nin doğu mahallelerinde devam eden ve yapımı planlanan projelerin uygulama alanlarını yerinde inceledi. Başkan Yücel’e icracı müdürlüklerden sorumlu Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Karamut, Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar, Kentsel Tasarım Müdürü Sibel Ademoğlu, belediye mimar ve mühendisleri eşlik etti. Başkan Yücel, Kargıcak’taki yol ve köprü çalışmalarının, Mahmutlar Mahallesi’nde yapımı devam eden spor tesisi, Mahmutlarspor tribünü, kreş ve gündüz bakımevi ve Kestel’de yeni yol projelerini yerinde inceledi.

“PROJELERİN SON AŞAMASINA GELDİK”

Yatırımların son hızla devam ettiğini belirten Başkan Yücel, “Bugün icracı müdürlüklerimizle birlikte doğu bölgesinde yaptığımız yatırımları inceledik. Kargıcak’ta Barbaros Caddesi’nin devamını niteliğindeki yol ve köprü çalışmalarını, akabinde ise Mahmutlar bölgesinde yeni yaptığımız tenis kortu ve basketbol sahasını barındıran spor tesislerimizi ve yine Mahmutlar’a kazandırdığımız tribünlerin son aşamasına geldik” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER