Büyükşehir komisyonuna Gazipaşa’dan iki isim

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı Muhittin Böcek başkanlığında yapıldı. Toplantıda Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Yılı Faaliyet Raporu da görüşülüp onaylandı. Toplantıda ayrıca encümen ve komisyon üyeleri belirlendi. Gazipaşalı Zafer Tan ve Avni Atay, Büyükşehir Plan Bütçe Komisyonu’na seçildi.

Büyükşehir komisyonuna Gazipaşa’dan iki isim

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. 186 gündem maddesinin görüşüldüğü Meclis Toplantısında Denetim Komisyonu üyeleri tarafından hazırlanan 2021 yılı Denetim Kurulu raporu hakkında bilgilendirme yapıldı. Gruplar adına yapılan konuşmaların ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin üç yıllık faaliyetlerinin anlatıldığı kısa film izlendi. Görüşmelerin ardından faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Başkan Muhittin Böcek, “Desteklerini esirgemeyen tüm siyasilerimize, meclis üyesi arkadaşlarıma ve tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bütün amacımız gençlerin geleceğe umutla baktığı, kadınlarımızın yüzünü güldüğü bir Antalya için, vatandaşlarımızın mutluluğu, refahı için çalışmalarımıza aynı azim ve kararlılıkla devam etmektir” dedi.

“BORÇ LÜGATI YAPMADAN ÇALIŞTIK”

8 Nisan 2019’da mazbatasını almasının üzerinden 3 yıl geçtiğini söyleyen Başkan Böcek, “19 ilçemizi ötekileştirmeden bütün vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya devam edeceğiz. Bütün ilçelere ayırım yapmadan gidip muhtarlarımızla, STK’larımızla toplantılar yapmaya ve onların talepleri doğrultusunda gerek alt yapı, gerek su ile ilgili çalışmalarımızı yapacağız. 8 Nisan’da 3 yılı tamamladık dedik ve bugüne kadar borç lügatı yapmadan elimizden geldiğince canla başla çalıştık. Kredi desteği de aldık. Borç ödemeye ve yapılandırmaya devam ettik ve devam ediyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER