ALKÜ’den personel ve öğrenciler için önemli anlaşma

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ile Lonicera World Hotel arasında mesleki ve eğitsel konularda işbirliği protokolü imzalandı.

ALKÜ’den personel ve öğrenciler için önemli anlaşma

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ile Sezer İnşaat, Otelcilik, Turizm, Ticaret ve Sanayi AŞ (Lonicera World Hotel) arasında mesleki ve eğitsel konularda iş birliği yapıldı. ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan ile Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Sipahioğlu tarafından Rektörlük Senato Salonu’nda imzalanan protokolle akademik personel ile öğrencilere yönelik çeşitli imkânlar sağlandı. Öğrencilere yönelik kendi istekleri dâhilinde istihdam edilmeleri ve mesleki staj gibi çeşitli imkânların sunulduğu protokolde, öğretim elemanlarının akademik araştırmalarına yönelik olanaklara da yer verildi.

Lonicera Word Hotel yönetici eğitim programlarına başta ALKÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde olmak üzere tüm ALKÜ bünyesindeki eğitim birimlerinde bulunan ilgili öğretim elemanları tarafından desteklenmesinin de sağlandığı anlaşmada, öğretim elemanlarının isteği doğrultusunda derslerin uygulamalı olarak Lonicera Hotels grubunda gerçekleştirmesinin de önü açıldı. Ayrıca imzalanan protokolle bilimsel toplantı ve etkinlik düzenlenmesi ile bu konularla ilgili olarak taraflar arasında geliştirilecek imkânların usul ve esasları konusunda anlaşma sağlandı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Rektör Kalan, bu tür anlaşmalar ile öğrencilere ve akademik personele hem mesleki anlamda hem de eğitsel anlamda önemli faydaların sağlandığını dile getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER