Başkan adayı Arıkan’dan vaadler

ALESO Başkanlık seçimlerine sayılı günler kala Başkan Adayı Arıkan seçim çalışmalarına devam ediyor. Arıkan “ Sanatkarlarımızın mesleki değerlerini arttırıcı çalışmalar yapacağım” sözleriyle esnaflara vaadlerde bulundu.

Başkan adayı Arıkan’dan vaadler

Esnafın sorunlarına çare olmak için gün sayan ve seçim vaatleriyle dikkat çeken  Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkan Adayı Selman Arıkan seçimlere günler kala esnafın yaralarını sarmak için gün sayıyor. 13 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu öncesi seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Arıkan, daha önce hiç duyulmamış vaatler ile esnafın yanında olacağını bir kez daha gözler önüne serdi. Arıkan ve ekibi, seçime çok sıkı bir şekilde çalışarak geliyor.
'AĞLAYAN DEĞİL ÇALIŞAN BİR BAŞKAN OLACAĞIM'
Seçimlere günler kala değerlendirmelerde bulunan Arıkan, “ Antalya, İstanbul, Ankara gibi şehirlere hastalık için seyahat eden üyelerimizin konaklaması için o bölgelerde bulunan konaklama evleri ile görüşüp indirim sağlayacağız. Odamıza kayıtlı esnaflarımızın küçük çocuklarının bakımı için yakın bölgelerdeki kreşler ile anlaşmalar yapıp indirim sağlayacağız. Aile sıkıntıları olan esnaflarımıza için ücretsiz psikolog desteği sağlayacağız. Mağduru oynayan ve ağlayan değil gerçekten çalışan bir oda başkanı olacağım” dedi.
'MAKAM ARACINI SATACAĞIM'
Arıkan, “Üyelerin verdikleri aidatı kendilerine kazanç olarak geri dönmesi için çalışacağız. Kargo, nakliye, sağlık, akaryakıt ve ulaşım kurumları ile anlaşmaların devamını sağlayacağız. Çay ocakları ve kıraathaneler için toptan fiyata ürün desteği sağlayacağız, Üyelerimizin çocukları için üniversite okumaları için dershane indirimi desteği sağlayacağız, Esnafımızın en büyük sıkıntısı olan oda evrak masrafını almayacağız, Makam mevki için gelmediğimizi makam aracını satarak göstereceğim. Unutulmaya yüz tutmuş sanatkarlarımızın bütünlüğü için belediyemizden de destek alarak ‘Esnaf Sanatkarlar Sokağı, çarşısı,’ gibi sanatkarlarımızın mesleki değerlerini arttırıcı çalışmalar yapacağım” ifadelerini kullandı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER