Selman Arıkan seçim ofisini açtı

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Selman Arıkan'ın seçim ofisi açıldı. Açılışın ardından konuşan Arıkan, “Esnafımızın yaralarına merhem olabilecek, daha önce hiç yapılmamış, uygulanmamış projelerimiz var” diye konuştu.

Selman Arıkan seçim ofisini açtı

Alanya Hacımemişler Camii yanındaki seçim ofisinin açılışına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Ak Parti Teşkilat Başkanı Mustafa Toklu, CHP İlçe Başkanı Çoşkun Karadağ, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ile çok sayıda üye katıldı. Açılışa Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir ile yönetimi de katıldı. 

“YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”
Açılışta konuşan Arıkan, esnafların yaralarına merhem olabilecek daha önce hiç yapılmamış, daha önce hiç uygulanmamış projeleri olduğunu belirterek, “Bazı esnaflarımız unutuyor ve gelmiyor o sebeple buradan hatırlatmak isterim 13 Ocak 2022 perşembe günü seçimimiz var. Seçim gününü unutmayalım tüm esnaflarımız gelsinler, oylarını kullansınlar. Bizleri bu günde yalnız bırakmadığı için eşim, dostum, ahbaplarım ve belediye başkanım, oda başkanlarım, siyasi temsilcilerimiz, muhtarlarımız ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Seçim zamanına az bir süre kaldı, bu kısa sürede elimizden gelenin en iyisini yapmak için esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. 4800 civarında üyemiz bulunuyor, hepsine ulaşmamız zor olduğu için ziyaret edemediğim esnaf kardeşlerim var ise onlardan af diliyorum. Esnaflarımızın yaralarına merhem olabilecek, daha önce hiç uygulanmamış ve yapılmamış projelerimiz var. Esnaflarımızın genç, dinamik, tecrübeli ve işin içinden gelen birisi olarak bu iddiamızı emin olarak söyleyebiliyorum. Esnaflarımız için çok güzel projelerimiz var. Esnaflarımız projelerimizi sosyal medya üzerinden de takip edebilirler. Alanyamızın gururu olan Alanyaspor’u her yerde renkleriyle buluşturmak için de çalışmalarımız olacak. Alanyayı turuncu-yeşil yapacağız ama önce oda rengimiz olan yeşil ile seçimi kazanırsak Alanyayı turuncu-yeşil yaparız.” dedi.


 

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2021, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER