ALANYA BELEDİYESİ ANTALYA’NIN EN BÜYÜK BÜTÇELİ BELEDİYESİ OLDU

Alanya Belediyesi, 1 Milyar 775 Milyon Lira ile Antalya’nın 19 ilçe belediyesi arasında en büyük bütçeli belediyesi oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı devam meclisi Toplantısı’nda oy birliği ile kabul edilen bütçede aslan payı yine yatırımlara ayrıldı.

ALANYA BELEDİYESİ ANTALYA’NIN EN BÜYÜK BÜTÇELİ BELEDİYESİ OLDU

Alanya Belediye Meclisi’nin Kasım ayında kabul ettiği 1.775.000.000 TL’LİK 2023 yılı tahmini bütçesi Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de oy birliği kabul edildi. Bu bütçe ile Alanya Belediyesi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Antalya’nın en büyük bütçeli ilçe belediyesi oldu. Antalya’nın nüfus bakımından Alanya’dan daha büyük ilçeleri olan Kepez ve Muratpaşa ilçelerinin 2023 yılı bütçesi ise 1.500.000.000 TL olarak gerçekleşti.

 

BAŞKAN YÜCEL; “ALANYA HALKINA EN İYİ HİZMETİ SUNMAK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

 Alanya halkının desteği ile geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2023 yılında da Antalya’nın ilçeleri arasında en büyük bütçeyi oluşturduklarını belirten Belediye Başkanı Adem Murat Yücel “Cumhuriyetimizin 100. yılı için hazırladığımız bütçemizin Alanya’mız için hayırlı olmasını diliyorum, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2023 yılında da Alanya halkının beklediği yatırımları hayata geçirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu bütçenin oluşturulmasında ve hizmetlerimizin Alanya halkına ulaşmasında emeği geçen başta meclis üyelerimiz olmak üzere mesai arkadaşlarıma ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2022, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER