ALANYA BELEDİYESİ KREŞ VE ÇOCUK AKADEMİSİ HİZMETE AÇILIYOR

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hizmete devam eden, eğitim ve öğretime her zaman destek olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bir projesini daha hayata geçiriyor. Oba mevkiinde yapımı tamamlanan Rüya İpekten-Saadet Çelik Kreş ve Çocuk Akademisi hizmete başlıyor.

ALANYA BELEDİYESİ KREŞ VE ÇOCUK AKADEMİSİ HİZMETE AÇILIYOR

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla Alanya için çalışmalarını hızla sürdüren Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibi, sosyal projelerine bir yenisini daha ekliyor. Hizmet yelpazesini her geçen gün genişleten Alanya Belediyesi, Kreş ve Çocuk Akademisi’ni hizmete sunuyor.

ÖNCELİK ÇALIŞAN ANNELERİN

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in büyük önem verdiği Kreş ve Çocuk Akademisi projesinde öncelik çalışan annelerin olacak. Kayıt yaptırmak isteyen velilerin ikametgahının Alanya’da olma şartının olduğu listede, ön kayıtların alındığı başvurularda önceliğin çalışan annelerin olacağı ve alımlarının yüzde 50’sinin kamu çalışanlarına ayrılacağı belirtildi.

30-65 AYLIK YAŞ ARALIĞINDA 160 ÇOCUĞA HİZMET EDECEK

Rengarenk görünümü ile geniş bir alana sahip olan Rüya İpekten-Saadet Çelik Kreş ve Çocuk Akademisi, 2017 Nisan ile 2020 Mart arası doğumlu 30-65 aylık yaş aralığında, 160 çocuk kapasitesiyle hizmet verecek. Modern yapısı ve estetik tasarımıyla dikkat çenen kreş, 8 sınıftan oluşuyor. Kreş ve Çocuk Akademisi’nin gelişmiş teknolojilere göre hazırlanmış yemekhanesi, yaş gruplarına uygun oyun alanları ve uzman öğretmen kadrosu ile eğitime başlayacağı açıklandı.

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN HER ŞEY EN İNCE AYRINTISINA KADAR DÜŞÜNÜLDÜ”

Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan, kreşte her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü vurguladı. Başkan Yücel; “Bünyemiz hayvan çiftliği, ekolojik bahçesi, kum ve çamur havuzu, kişisel becerilerin gelişimine yardımcı oyun parkurları, kütüphane, sinema odası, satranç odası, müzik odası, grup etkinliklerinin faaliyet göstereceği geniş alanları ve yeşil çatı kış bahçesi yer alıyor.” dedi.

“WEB SAYFAMIZDAN KAYIT YAPTIRABİLİRSİNİZ”

Rüya İpekten-Saadet Çelik Kreş ve Çocuk Akademisi’nde kayıtların başladığını belirten Müdür Doğan; “Akademimizde uzman psikolog, uzman eğitim kadrosu ve yardımcı öğretmenleri, aşçı ve aşçı yardımcıları, idari büro çalışanları, revir ve ilkyardım görevlisi, danışma, güvenlik görevlisi ile dört dörtlük hizmet sunacağımız Kreş ve Çocuk Akademimiz için bütün velilerimizi web sayfamızdaki ön kayda bekliyoruz.” dedi. 

Ön kayıt linkine aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz; 

https://www.alanya.bel.tr/cocukakademileri-onkayit

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER