Alanya Milli Emlak Müdürlüğü uyardı, Son başvuru 31 Aralık!

Alanya Milli Emlak Müdürlüğü 2B arazileri, hazineye ait tarım arazileri ve imar barışına konu edilmiş Hazine arazileri satışına ilişkin son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu duyurdu.

Alanya Milli Emlak Müdürlüğü uyardı, Son başvuru 31 Aralık!

Alanya Milli Emlak Müdürlüğü, hak sahibi olmasına rağmen hiç başvuru yapmamış ya da başvuru yapmış olmakla birlikte yasal süresi içinde satış bedelini ve peşinat bedenini ödememiş hak sahiplerine uyarılarda bulundu. Alanya Milli Emlak Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Kamuoyunda 2B arazisi olarak da bilinen orman vasfını yitirmiş hazine arazilerinin ve hazineye ait tarım arazilerinin hak sahiplerinin satışına ilişkin 6262 sayılı kanun kapsamında son başvuru tarihi 31.12.2022’dir. Bu kapsamda hak sahibi olmasına rağmen hiç başvuru yapmamış ya da başvuru yapmış olmakla birlikte yasal süresi içinde satış bedelini ve peşinat bedenini ödememiş hak sahiplerinin 31.12.2022 tarihine kadar başvuru/ ödeme yapması büyük önem arz etmektedir” denildi. 

“MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜ’NE BAŞVURUN”

Kamuoyunda imar barışı olarak bilinen ve hazine taşınmazları üzerinde bulunan yapılardan dolayı yapı kayıt belgesi almış vatandaşlara da uyarılarda bulunulan açıklamada, “Hazine taşınmazlarının satışı için başvuru süresi de 31.12.2022 tarihinde sona erecektir. Konular hakkında detaylı bilgi için Alanya Milli Emlak Müdürlüğü’ne başvurulabilir” ifadeleri kullanıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER