ALKÜ'lü kursiyerlerin eserleri tarihi sarnıçta sergilendi

ALKÜSEM’de eğitim alan IV. Dönem Seramik-Çömlekçilik Güzel Sanatlar kursiyerlerinin yaptığı eserlerin sergisi tarihi sarnıç yapısında açıldı.

ALKÜ'lü kursiyerlerin eserleri tarihi sarnıçta sergilendi

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SEM) IV. Dönem Seramik-Çömlekçilik Güzel Sanatlar Kursu Öğrenci Sergisi, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan’ın katılımıyla açıldı. Açılışa Rektör Kalan’ın yanı sıra, ALKÜSEM Müdürü Doç. Dr. Mustafa Koçancı, ALKÜSEM Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Hamiyet Eciroğlu, Seramik-Çömlekçilik Güzel Sanatlar Kursu Eğitmeni ve serginin küratörü Öğr. Gör. Serdar Aslan ile kursiyerler katıldı.

REKTÖR KALAN: ALKÜ ADINA GURUR VERİCİ

Tamamı kursiyerler tarafından tasarlanan ve üretilen sanatsal ve gastronomik çalışmaların yer aldığı serginin açılış kurdelesini kesen Rektör Kalan daha sonra eserleri inceledi. Eserleri oluşturan kursiyerlerden detaylı bilgi alan Rektör Kalan, “ALKÜSEM olarak “Hayat Boyu Öğrenme” doğrultusunda birçok alanda eğitimler ve kurslar veriliyor. Merkezimizde; yabancı dil, kişisel ve mesleki gelişim, sağlık, spor alanlarında çeşitli kurslarımız sürüyor. ALKÜ katkılarıyla kursiyerlerimizin becerilerini geliştirip tarihi bir mekânda bu eserlerin yerli ve yabancı turistlerin beğenisine sunmak bizler için gurur verici. Başta ALKÜSEM yöneticileri olmak üzere kurslarda emeği geçen eğitmenlere ve kursiyerlerin başarılı çalışmaları için teşekkür ediyorum.” dedi. Rektör Kalan konuşmasının ardından kursiyerlere çalışmalarında başarılar diledi. Sergi açılışının ardından Kurs Eğitmeni Öğr. Gör. Serdar Aslan ve ALTSO MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Süleyman Varol tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER