Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Temmuz zammı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Temmuz ayında enflasyon farkları ile milletimizin her kesimini daha da rahatlatacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Temmuz zammı mesajı

Milyonlarca vatandaşın gözü kulağı Temmuz ayında yapılması beklenen zamdayken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Türkiye İhracatçılar Meclisi 29. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücrete ek zam ile ilgili açıklamada bulundu.

“Türkiye’nin siyasi ve ekonomik tökezlemesini isteyenlerin hevesini bu defa da kursaklarında bırakacağız” diyen Erdoğan, “Milli gelirimizi 958 milyar dolara kadar çıkarmışken Gezi olayları ile başlayan çok yönlü saldırılarla hedefimizin gerisinde kalındı, bunlar olmasaydı 1,5 trilyon dolar sınırını aşmış olacaktık” dedi.

“SON 20 YILDA YÜZDE 200’E YAKIN ARTIRDIK”
Erdoğan, “Son 20 yılda asgari ücreti enflasyondan arındırılmış haliyle yüzde 200’e yakın artırdık. Aynı şekilde bu tuzaklarla uğraşmasaydık insanlarımızın gelir seviyelerini de iki katına çıkarmış olacaktık. Hesaplaşmadan son nefesimizi vermeyeceğiz. Bunlara en güzel cevabı ülkemizi dünyanın ilk 10 ekonomisinden biri yaparak vereceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER