KREŞ VE ÇOCUK AKADEMİSİ’NE VELİLERDEN TAM NOT

Alanya Belediyesi tarafından Oba Mahallesi Çarşamba Caddesi’nde hayata geçirilen Oba Kreş ve Çocuk Akademisi velilerden tam not aldı.

KREŞ VE ÇOCUK AKADEMİSİ’NE VELİLERDEN TAM NOT

“Üretken Belediyecilik” anlayışıyla Alanya’nın dört bir yanında eğitimden sağlığa, kültür-sanattan sosyal yaşama yeni yatırımlar yapan ve kenti pek çok vizyon projeyle buluşturan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde Oba Mahallesi, Çarşamba Sokak’ta hayata geçirdiği en büyük yatırımların başında gelen Oba Rüya İpekten ve Saadet Çelik Kreş ve Çocuk Akademisi, velilerden ve miniklerden tam not aldı.

20 BİN METREKARELİK ALANA KURULDU

20 bin metrekarelik alanda kurulan ve içerisinde; 8 sınıf, sinema odası, kişisel becerilerin gelişimine yardımcı oyun odası ve parkurları, masal odası, uyku odaları, revir, yemekhane, hayvan çiftliği, ekolojik bahçe, kum ve çamur havuzu, kütüphane, satranç odası, müzik odası, grup etkinlik alanları bulunan kreş, 160 çocuk kapasitesiyle hizmet veriyor. 14’ü öğretmen olmak üzere 27 kişilik personel kadrosuyla hizmet veren kreşin imkanlarından ve hizmet kalitesinden son derece memnun olduklarını belirten vatandaşlar, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ve ekibine böyle bir projeyi Alanya ile buluşturduğu için teşekkür ettiler.

“KAPASİTENİN YÜZDE 50’Sİ KAMU ÇALIŞANLARINA AYRILDI”

Rüya İpekten ve Saadet Çelik Kreş ve Çocuk Akademisi’nin yarı kapasitesini kamu çalışanı ailelerin çocuklarına ayırdıklarını belirten Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan, “Başkanımız Adem Murat Yücel’in bu projeyi hayata geçirmesindeki en önemli amaçlarından birisi kamuda çalışan anneleri rahat ettirebilmekti. Alanya’da kamu görevlilerinde tüm gün çocuklarını bırakabilecekleri güvenilir bir ortam arayışı mevcuttu, biz de mevcut kapasitemizin yüzde 50’sini kamu çalışanı ailelere ayırdık. Çocuklarını kreşimize emanet eden velilerimiz de minik misafirlerimiz de burada olmaktan son derece mutlular. Onlar ailelerin bizlere en değerli emanetleri, biz de emanetlere gözümüz gibi bakıyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER