Terörle Mücadele Gazisi, Muhtar Karakuş'a Teşekkür Mesajı

Çıplaklı Mahallesi'nde ikamet eden Terörle Mücadele Gazisi Saim Köse, otobüs durağı için istekte bulunduğunu ve isteğinin hızla karşılandığını ifade ederek Muhtar Bekir Karakuş'a teşekkürlerini sundu.

Terörle Mücadele Gazisi, Muhtar Karakuş'a Teşekkür Mesajı

2019 yılında başladığı muhtarlık görevinde mahalle sakinlerine ayrım yapmadan hizmet etmeye devam eden ve herkese adil bir şekilde hizmet sunan Çıplaklı Mahalle Muhtarı Bekir Karakuş, Çıplaklı Mahallesi'nde yaşayan Terörle Mücadele Gazisi Saim Köse'nin de takdirini kazandı. Muhtar Karakuş'a otobüs durağı talebinde bulunduğunu ve talebinin hızlı bir şekilde karşılandığını belirten Gazi Saim Köse, sosyal medya hesabından Çıplaklı halkına yönelik şu mesajları paylaştı: "Çıplaklı Mahalle Muhtarımız Sayın Bekir Karakuş, Şelale Park Konakları önünde ihtiyaç duyulan halk otobüs durağını sağlamıştır. Muhtarımıza tüm site sakinleri olarak teşekkür ediyoruz."

KARAKUŞ: "HALKIMIZIN EMRİNDEYİZ"

Çıplaklı Mahalle Muhtarı Bekir Karakuş ise mahalle sakinleriyle sürekli iletişim halinde olduklarını belirterek, 7/24 onların emrinde olduklarını vurguladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER