Antalya’da Evinin Yandığını Gören Kadın Kurye Sinir Krizi Geçirdi

Antalya'da 5 katlı apartmanın en üst katındaki dairede, aspiratöründen kaynaklandığı öğrenilen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sırasında evde bulunan bir köpek son anda kurtarılırken, 1 kedi maalesef hayatını kaybetti. Evine motosikletiyle gelen bir kadın, yangını fark edince sinir krizi geçirip kaskını etrafa vurdu.

Antalya’da Evinin Yandığını Gören Kadın Kurye Sinir Krizi Geçirdi

Yangın, dün Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi 127 Sokak üzerinde bulunan 5 katlı apartmanın en üst katında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, dairede oturan Barış Yalçın Köksal yemek hazırlarken aspiratörden kaynaklı bir yangın çıktı. Köksal kendini dışarıya attı ve durum hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbarın ardından olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Bu esnada evde bulunan köpeklerden biri itfaiye tarafından kurtarılırken bir kedinin ise hayatını kaybettiği belirlendi.

Yangın sırasında işte olan ve haber alıp motosikletiyle adrese gelen İlknur Köksal, sinir krizi geçirerek kaskını çevreye vurdu. Apartman sakinlerinden biri, kadını güçlükle sakinleştirdi.

"En az 50 bin TL zararımız var"

Yangının boyutu ise gün içinde ortaya çıktı. Mutfak kısmında ocak kısmının tamamen yanarak kül haline geldiği fark edildi. Yangının mutfak bölgesinden kaynaklandığını ifade eden gözü yaşlı İlknur Köksal, "Eşim muhtemelen ocakta yağı unutmuş olmalı. Ben işteydim, komşular haber verdi. Kedimiz öldü. Şoka girdim. Kurye olarak çalışıyorum. Nasıl geldiğimi bile hatırlamıyorum. Şu anda bu zararı nasıl karşılayacağımızı bilmiyorum. Her yer boyanacak. En az 50 bin TL zararımız var" şeklinde konuştu.

Yangınla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2024, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER