Kolayla saç yıkanırsa ne olur?

Kolayla saç yıkandığında neler olabildiğini biliyor muydunuz? Belki de birçoğumuz bilmekten ziyade böyle bir konuyu düşünmemişizdir bile. Kolanın saça iyi gelen yanı haberimizin detayında...

Kolayla saç yıkanırsa ne olur?

Kolayla saç yıkandığında, saçta ne gibi bir değişiklik olabileceğini biliyor muydunuz? Ya da kolanın saça iyi geldiğinden bile birçoğumuzun haberi dahi yoktur. Haberimizin detayında, kolayla saç yıkamanın sonucunda neler oluyor, kola ne gibi alanlarda kullanıyor görüp, öğreneceğiz...

KOLAYLA SAÇLARINIZI YIKARSANIZ NE OLUR?

YouTube da içerik üretici olan bir kadın, kolanın saça iyi geldiğini duymuş ve bir deney gerçekleştirmiş. Ellko adında ki Youtuber bu sorunun yanıtını bulabilmek için kendini kobay olarak seçti. YouTube kanalında, kolayla saçını yıkadı. O anları kayda aldı ve YouTube kanalında paylaştı. İki şişeyi kolayı derince bir kaba koyan Ellko saçlarını bir güzel yıkadı.

Tüm deri hücresinin ve saçlarının kolayla nüfuz ettiğine emin olan Ellko ardından saçlarını banyoda iyice şampuanlayarak yıkadı. Bahsettiğine göre, saçlarını kolayla yıkadıktan sonra gürleştiğini söyledi. Gürleşen saçları için yıllardır dalgalandırmaya çalıştığını söyleyen Ellko kola ile dalgalı olarak kullanabildiğini belirtti.


https://img.cdn.haber365.com.tr/uploads/images/gallery/kolailesacyikama.jpg

Kolanın başka alanlarda da kullanıldığını biliyor muydunuz? Fakat tüm bunlаrı yapmadan önce, bu önеrilеrdеn hiç biri kanıtlanmış deneyler olmadığını belirtmekte fayda var.


https://img.cdn.haber365.com.tr/uploads/images/gallery/aQGLynsQZ0zO5MKXBU352buzS7pILh3F-body.jpg

Saçlarını kolayla yıkayan kadının dediğine göre saçlarında gürleşme ve dalgalandırma da kolaylık sağladığını söyledi.

İŞTE KOLANIN FARKLI KULLANIM ALANLARI

İŞTE KOLANIN FARKLI KULLANIM ALANLARI

Çimlеrin büyüyüp yеşеrmеsini sağlıyor, gübre gibi,


https://img.cdn.haber365.com.tr/uploads/images/gallery/247_5.jpg

Deniz anası sokmasına iyi geliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER