Otoda faiz sıfırlandı: İşte ÖTV sonrası araba fiyatları

Pandemiye rağmen canlılığını koruyan otomobil sektöründe ÖTV sonrası araba fiyatları güncellendi.

Otoda faiz sıfırlandı: İşte ÖTV sonrası araba fiyatları

ÖTV güncellemesi ile otomotiv sektörü yeniden hareketlendi. Fiyat düşünce talep arttı. Firmalar kampanyalarını devreye soktu. Firmaların yaptığı kampanyalarda yakıt hediyesi veren de var, faizi sıfır yapan da. İşte ÖTV sonrası araba fiyatları...

Otomobil sektörü pandemiye rağmen canlılığını devam ettirirken şimdi de ÖTV dopingi geldi. ÖTV matrahlarındaki güncelleme ile fiyatlarda 50 bin liraya varan indirim olması hem talebi artırdı hem de sektörü canlandırdı. Firmalarda yapmış olduğu kampanyaları devreye sokmaya başladı.

ÖTV SONRASI ARABA FİYATLARI

CITROEN: Ağustos ayı kampanyasında C5 Aircross SUV model ailesini 90 bin TL için 12 ay yüzde 0 ya da 120 bin TL için 24 ay yüzde 0,99 faizli kredi imkânıyla sunuyor.

DACIA: Kredi taksit ödemelerini 2022 Ocak ayına kadar erteleme avantajı sunuluyor.

Bin 500 TL yakıt hediyesi ve bin TL Dacia Kasko indirimi fırsatını da kapsayan Ağustos kampanyasında, 1 yıl uzatılmış garanti ve ilk periyodik bakım paketi de tüketicileri bekliyor.

KIA: Ağustos ayında binek modellerini 12 ay yüzde 0,99 faiz avantajıyla satışa sunuyor.

MERCEDES-BENZ: C-Serisi Sedan otomobillerde 355 bin TL krediye 12 ay, yüzde 0 faizli kredi seçeneği sunuyor.

NISSAN: Farklı modellerde 12 aya varan yüzde 0 ya da yüzde 0,99 faizli kredi seçenekleri ve ÖTV muafiyetleri de bulunuyor.

OPEL: Combo Life'ın manuel vitesli Edition donanımına 90 bin TL için 12 ay, yüzde 0 faiz seçeneğiyle sahip olunabiliyor.

PEUGEOT: Ağustos ayı kampanyası kapsamında, tüm modellerinde geçerli yüzde 0 faizli kredi imkânı sunuluyor.

RENAULT: 2021 model otomobillerinden Taliant'ın sınırlı sayıdaki Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg, Megane Sedan'ın Joy 1.3 TCe 140 bg ve Yeni Clio'nun Icon 1.0 TCe X-Tronic 90 bg versiyonları, 60 bin TL kredi, 12 ay vade ve sıfır faiz finansman kampanyasıyla satışa sunuluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER