ALESO Başkan Adayı Arıkan gece gündüz çalışıyor

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkan Adayı Selman Arıkan, oda seçimine sayılı günler kala hem seçim ofisi hem de sahada gece gündüz çalışıyor.

ALESO Başkan Adayı Arıkan gece gündüz çalışıyor

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) üyeleri 13 Ocak Perşembe günü sandık başına gidecek. Alanya’da merkez ve mahallelerde seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren ALESO Başkan Adayı Selman Arıkan ve ekibi bir yandan da seçim ofisinde yapılan destek ziyaretlerini kabul ediyor. Bu çerçevede Arıkan’ı seçim ofisinde ziyaret eden Mardinli kanaat önderi Nurettin Arslan ve yeğeni Kadir Arslan, çalışmalarında Arıkan ve ekibine başarılar dilediler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Arıkan, Nurettin Arslan ve yeğeni Kadir Arslan’a teşekkür etti.

‘ESNAFIN YANINDAYIZ’

Seçim çalışmaları kapsamında merkez ve mahallelerde oda üyelerini ziyaret ederek projelerini aktaran Arıkan, gördükleri ilginin kendilerini memnun ettiğini ifade etti. Esnafın her zaman yanında olduğunu belirten Selman Arıkan, oda üyelerinin özel günlerinin yanı sıra acılı günlerinde de yanlarında olmaya özen gösterdiklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2022, 18:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER