Türkdoğan'dan yüzde 10 indirim çağrısı

Pandeminin 2021 yılına da damga vurduğunu ifade eden MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Her şeye rağmen Türkiye yolunu çizmiştir, hedefe ulaşmaya az kaldı" dedi.

Türkdoğan'dan yüzde 10 indirim çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP eski Antalya Milletvekili ve MYK (Merkez Yönetim Kurulu) Üyesi Hüseyin Yıldız, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Dr. Yavuz Uysal ve MHP yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, Covid-19'un 2021 yılında da etkili olduğunu belirterek "Yeni yeni bu tür toplantılar yapmaya başladık" dedi.

Türkiye'de suni bir şekilde ekonomik kriz havası yaratılmaya çalışıldığını söyleyen Türkdoğan, "Ülkemizde özellikle dövizde bir dalgalanma meydana geldi. Hükümetimizin aldığı tedbir ve önlemler ile de bu bir noktada durduruldu. Maalesef dövizin dalgalandığı sürede meydana gelen ürünlerdeki fiyat artışlarını geriye çekmeyen ticaret erbapları var, şirketler var, zincir marketler var. Bununla ilgili Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin talimatlarıyla başlatmış olduğumuz Milli Birlik ve Dayanışma Kampanyamız var. Bu kampanyamıza Alanya'daki bütün firma sahiplerinin, şirketlerin, esnafın destek vermesini ve güçleri nispetinde en az yüzde 10 indirime gitmelerini rica ediyoruz. Teşkilat olarak esnafımızı ziyaret edip, bu talebimizi ilettik ve çok olumlu tepkiler aldık" ifadelerini kullandı.

'TÜRKİYE DAHA DA GÜÇLENECEK'

MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Umutsuzluğa kapılmaya gerek yok. İnşallah Cumhuriyetimizin 100'üncü yıllında lider ülke Türkiye idealimizi Cumhur İttifakı olarak gerçekleştireceğiz. Cumhuriyetin 100. yılında lider ülke Türkiye hedefine doğru emin adımlarla ilerleyeceğiz.

Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz, ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik ve siyasi konuları hepimiz biliyoruz. 2023'te Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında hepiniz göreceksiniz ki dünyanın en önemli ülkelerinden biri durumuna geleceğiz. Ülkenin kalkınabilmesi için ulaşım ağının tamamlanması gerekiyor. Ülkemizde karada, denizde, havada ulaşım sorunları çözülmüştür. 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana ülkemiz bir duruş sergilemeye başladı. Şimdi de ekonomik milli duruş sergileme zamanı. Ülkemizde eksik olan üç sorunumuz var; sermaye birikimi, denetim ve planlama. Mevcut hükümetimiz bunları da yapmaya başladı. Türkiye artık üreten, ihraç eden, enerjisini bulan, insanlara mutluluk noktasında her gün ilave kazanımlar getiren bir ülke konumuna gelmek üzere. Türkiye yolunu çizmiştir. Türkiye milli duruşuyla, milli ekonomisiyle dünyada ilk 10 ülke arasına girmek üzere. Türkiye'nin batması mümkün değildir, Türkiye'nin sıkıntı çekmesi mümkün değildir. Önümüzdeki yıldan itibaren kendi doğalgazımızı kullanmaya başlayacağız. Petrol aramaları da hızlandı. Ülkemiz çok büyük adımlar atmıştır. Umutsuz olmamıza gerek yok. 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde de hedefimiz Alanya Kalemizin burçlarında asılı olan üç hilalli bayrağımızı dalgalandırmaya devam etmek. Bu duygu ve düşüncelerle 2022'nin ülkemize ve Türk dünyasına hayırlar getirmesini diliyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER