Alanya’da maç günü

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'de bu akşam Yukatel Kayserispor'u ağırlayacak. Ümit Öztürk'ün yöneteceği zorlu mücadele saat 20.00'de başlayacak

Alanya’da maç günü

Süper Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, uzun bir milli aranın ardından bu akşam yeniden taraftarları ile buluşmaya hazırlanıyor. Ligde en son 23 Eylül'de Kasımpaşa ile Alanya'dankarşılaşan ve sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan turuncu yeşilli ekip, üst üste oynadığı iki deplasman maçının ardından milli araya girmişti. Yaklaşık 25 günlük bir hasretin ardından Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda bugün saat 20.00'de Yukatel Kayserispor'u konuk edecek olan Alanyaspor, 9. haftanın kapanış maçında rakibine puan vermek istemiyor. Karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı taktik antrenman ile tamamlayan ve bugünkü maç saatini beklemeye başlayan Aytemiz Alanyaspor'da kritik maç öncesi sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

DÖRT OYUNCU KART SINIRINDA

Zorlu Yukatel Kayserispor maçı öncesinde Aytemiz Alanyaspor'da 4 oyuncu ise sarı kart sınırında bulunuyor. Ligin geride kalan 8 haftasında 3'er sarı kart gören Fatih Aksoy, Nemanj Milunovic, Davidson Pereira ve Famara Diedhiou, bugün oynanacak olan maçta sarı kart görmeleri halinde 10. hafta deplasmanda oynanacak olan Fenerbahçe maçında forma giyemeyecekler. Oyuncularını kolay kart görmemeleri konusunda uyaran Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, kart sınırında olan futbolcularla birebir görüşerek sakin olmalarını istedi. Öte yandan, Alanyaspor'un bugünkü rakibi Kayserispor'da takım kaptanı Uğur Demirok, Covid-19 testinin pozitif çıkmasından dolayı maçta forma giyemeyecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER