İşte Alanya Kestelspor’un yeni yönetimi

Armoni Alanya Kestelspor Kulübü olağanüstü genel kurula gitti. Genel kurulda mevcut başkan Levent Uğur tekrar kulüp başkanlığına seçildi. Tüzük değişikliği ile 38 olan yönetim kurulu üye sayısı 51’e çıkarıldı.

İşte Alanya Kestelspor’un yeni yönetimi

Armoni Alanya Kestelspor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulu düzenlendi. Alanya Kültür Merkezi’ndeki (AKM) genel kurula Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Armoni Alanya Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Armoni Homes Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sönmez, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Armoni Alanya Kestelspor Yönetim Kurulu üyeleri ile Alanya'daki oda başkanları ve taraftarlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda konuşan Levent Uğur, kulüp yönetmenin çok zor olduğunu söyledi. Uğur, “Her şeyinizi buraya adamak zorundasınız. Kimilerini memnun ediyorsunuz kimilerini memnun edemiyorsunuz. Bu yönetim kurulu, taraftar grubu için de geçerli ama önemli olan doğru bildiğini yapabilmek. İnşallah biz doğru bildiğimizi yapmaya devam edeceğiz. Yeni yönetim kuruluna 21 arkadaş daha dahil oldu. Daha güçlü bir yönetim oldu. Ekonomik şartlar bize bunu gerektiriyor. Seneye zaten olağan kongre var ama bu yıl olağanüstü genel kurul yapmak zorunda kaldık. Çünkü ayrılan arkadaşlar oldu. Destek amaçlı iş adamları da aramıza katıldı. Onlara da ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“BAŞKAN YÜCEL HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİYOR”

Kulüp yönetmenin dünyanın en zor işi olduğunu ifade eden Çavuşoğlu da, “Geçen sene Alanyaspor ligi beşinci bitirdi. Yine Alanya Kestelspor ligi çok iyi bir yerde bitirdi. Play-Off’un kapısından döndü. Her 2 takımımız da başarılıydı. İlçemizin 2 güzide takımı var. Uğur bizim kardeşimiz. İçimizde büyüyen birisi. Biz yönetimimiz olarak her zaman onların yanındayız. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Alanya’da her konuda birlik olmamız lazım. Alanya’nın tanıtımında spor faaliyetleri çok önemli. Başkan Yücel şehrin her türlü hizmetinde olduğu gibi hem Alanyaspor hem Alanya Kestelspor’a sportif faaliyetlerde her zaman her türlü desteği veriyor. Vermeye devam ediyor” diye konuştu.  

“İYİ BİR LİSTE OLUŞTURULMUŞ” 

Alanya’nın bir marka değer olmasında sporun da çok önem arz etiğini vurgulayan Başkan Yücel, “Alanya turizmin başkenti olduğu gibi sporun da başkenti. Alanya futbol başta olmak üzere diğer sportif faaliyetler ile birçok ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Neredeyse 12 ay sporla geçen bir hayat akışı var. Bunun hem Alanya’nın gelişimine ve değişimine destek verdiğinin hem de ilçenin tanınırlığına, ekonomisine katkı sağladığının bilincindeyim. Bunun daha ileriye gidebilmesi için hep birlikte kurumlar, STK’lar ve vatandaşlarımızla hep birlikte mücadele ediyoruz. Daha da güzel günlerin bizleri beklediğini biliyorum. Alanya Kestelspor’un 30 yıllık kuruluş aşamasından bugüne kadar görev yapan tüm başkanlarına, yönetim kurallarına, teknik direktörlerine, oyuncularına, bugüne kadar emek veren herkese sonsuz teşekkür bir borç biliyorum. Bu yılki olağanüstü genel kurulla ilgili yeni taze kanlar ve sporu sevenlerden oluşan iyi bir liste oluşturulduğunu duydum. Bu da benim için önemliydi. İnşallah bu 2 güzide takımımız Alanya için mücadele edecek” ifadelerini kullandı. Kaymakam Ürkmezer ise, Alanya’nın bir spor kenti olduğunu ifade ederek, Alanyaspor ve Alanya Kestelspor’a başarılar diledi. 

KULÜBÜN BORCU 492 BİN TL OLARAK AÇIKLANDI

Genel kurulda Alanya Kestelspor’un 2021-2022 yılı yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu ile bilanço ve tahmini bütçesi okunarak oy birliği ile kabul edildi. Genel kurulda Kestelspor’un borcunun 492 bin 087,61 TL olduğu açıklandı.

TÜZÜK DEĞİŞİKLİ İLE YÖNETİME TAKVİYE YAPILDI

Kongrede tüzük değişikliğine gidilerek 38 olan asil üye sayısının 51 asil üyeye çıkartılması oy birliği ile kabul edildi. Kongrede divana sunulan yeni yönetim kurulu listesi ibra edilerek oy birliği ile kabul edildi. 

Armoni Alanya Kestelspor Kulübü’nün yeni yönetimi şu isimlerden oluştu

YÖNETİM KURULU ASİL 

Levent Uğur
Hasan Erdoğan
Adem Çalış
Adem Tunç
Ahmet Çetin
Ahmet Erdemir
Ahmet Gül
Ahmet Musluoğlu
Ahmet Tuzcuoğlu
Ali Akkaya
Ali Çubuk
Hamdi Alper Güngörmüş
Tevfik Alper Müftüoğlu
Avni Erdoğan
Aykut İpekten
Baki Yurdakul
Bayram Ali Geçgel
Bülent Filiz
Bülent Yılmaz
Ceyhun Arıcı
Emrullah Çakal
Hakan Arıcan
Hakan Dizdaroğlu
Hasan Uygur
Hilmi Yılmaz
İdris Kaycı
İdriz Bayındır
İlhan Direkçi
İsmail Keleş
Kadri Kükürt
Kemal Kaban
Kerim Gökçeoğlu
Kerim Özen
Mehmet Akif Asiltürk
Mehmet Çarşambaoğlu
Mehmet Korkmaz
Mehmet Mercan
Mehmet Taş
Memiş Türktaş
Muhammet Karadeniz
Murat Tile
Mustafa Boz
Mümtaz Soysal Ayyıldız
Nurican Kılınç
Oğuzhan Şahin
Resul Özdemir
Süleyman Çetin
Turgut Alper
Ulaş Özgen
Veli Yılmaz
Yusuf Uysal 

DENETİM KURULU ASİL

İbrahim Kaplan
Hüseyin Görgün
Mustafa Çelik

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER