Leroy Fer Alanyaspor’da

Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, Hollanda'nın Feyenoord takımından 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Leroy Fer'i transfer etti.

Leroy Fer Alanyaspor’da

Aytemiz Alanyaspor, transfer döneminin son transferini gerçekleştirdi. Turuncu yeşilli ekip Hollanda Ligi ekiplerinden Feyenoord takımından 31 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Leroy Fer ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı. Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, Leroy Fer ile bir hafta geçikmeli de olsa kadrolarına kattıklarını söyledi. Fer ile görüşmelerin uzun süredir sürdüğünü aktaran Çavuşoğlu, "Geldiği takımı biliyorsunuz. Feyenoord'dan geldi. Orta saha oyuncusu. İnşallah Alanyaspor kulübümüze katkı sağlayacağına inandığımız bir sporcu. İnşallah öyle olacaktır. Allah kaza bela, sakatlık vermesin. Hem Alanyasporumuza hem Fer'e hayırlı uğurlu olsun. Gücümüze güç katacağına inandığımız bir futbolcu inşallah bunu da izleyip göreceğiz" diye konuştu.

‘Kadroda yeterince oyuncumuz. var’

Çavuşoğlu bir gazetecinin transferi kapatıp kapatmadıklarına yönelik soruya yeterince transfer yaptıklarını belirtti. Ancak hocalartıyla konuşacaklarını da dile egtiren Çavuşoğlu, "İlk etap transferleri yaptığımızı düşünüyoruz. Yapma imkanımız da olabilir. Duruma göre ama net bir şey yok şu an için. Kadroda yeterince oyuncumuz var. Buna inanıyoruz. Eksik olursa transferin bitimine var ve o gün de değerlendiriz. Transfer yaparsak bunu beraber göreceğiz ve sizlerle paylaşacağız" dedi.

Fer, “Kazanmayı seven bir oyuncuyum”

Leroy Fer ise geldiği andan itibaren kulübün bir aile kulübü olduğunu hissettiren başkan ve yöneticlere teşekkür ederek, "Çok sıcak bir karşılama oldu. Ben de elimden geldiğinin en iyisini Alanyaspor için vereceğim" dedi. Kazanmayı seven bir oyuncu olduğunu kaydeden Fer, "İnşallah taraftarların gözünde de en iyi oyuncu olmayı başarırım. Her şeyi veren bir Fer olacak sahada." şeklinde konuştu. Açıklamaların ardından Fer kendisini 2+1 yıllık turuncu-yeşilli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Hollandalı oyuncu Feyenoord takımında geçtiğimiz sezon 29 maçta forma giyerken takımına 1 asistle katkı sağladı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2021, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER