Muaythai Süper Ligi müsabakaları Alanya'da yapıldı

Türkiye Muaythai Federasyonu ve Alanya Belediyesi iş birliği ile Alanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmesi niteliği taşıyan Spor Toto Süper Lig 4. Ayak Turnuvası İskele Şelale Meydanı’nda yapıldı.

Muaythai Süper Ligi müsabakaları Alanya'da yapıldı

Bu turnuvada şampiyon olan sporcular 2023 Şubat ayında İtalya'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Şelale Meydanı'na kurulan ringde yapılan 7 müsabakada rakiplerini yenen Gamze Yalçın, Tubahan Açıkbaş, Arife Gamze Temel, Miran Bayram, Sultan Ünal, Ömer Faruk Kaya, Yusuf Can Demir şampiyon oldu.

 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; ‘’Alanya turizmin başkenti olduğu gibi sporunda başkenti. Biliyorsunuz ki biz yerel yönetim olarak yılda 60-65 arasında spor organizasyonları yapıyoruz. Bunun neredeyse 14-15 tanesi uluslararası. Bir de bugün Muaythai lig maçlarına Alanya olarak ev sahipliği yapıyoruz. Gelecek yıllarda da bu sporun bir ayağını yine Alanya’da yapmak nasip olur. Burada başta federasyon başkanımıza, sporculara ve organizasyonda emeği geçen herkese Alanya halkı adına teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman için bu ve buna benzer organizasyonlara ev sahipliği yaptık yapmaya da devam edeceğiz’’ dedi.

 Dereceye giren sporculara ödüllerini Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve diğer protokol üyeleri verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER