Alanya’da turizm sektörünü heyecanlandıran geri sayım

Turizm camiasının en önemli etkinliklerinden olan, HOTED tarafından düzenlenen 32. Antalya ANFAŞ Hotel Equipment 2022 fuarı için geri sayım başladı.

Alanya’da turizm sektörünü heyecanlandıran geri sayım

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) turizme önemli katkılar sağlamaya devam ediyor. HOTED ve Housekeeping camiasını bir araya getiren 32. Antalya ANFAŞ Hotel Equipment 2022 fuarı için geri sayım başladı. Fuar kapsamında HOTED Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni Moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panele Alanya’nın başarılı isimleri de katılacak.

TURİZM CAMİASI BİR ARAYA GELECEK

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Alanya’mızı ve Housekeeping (Kat Hizmetleri) camiasını temsilen, sektördeki çözüm ortaklarımızla ve turizm camiasının saygıdeğer mensuplarıyla 14. kez bir araya gelmekten onur duyacağız.Bu tür organizasyonlarla Housekeeping camiası olarak birlik, beraberlik ve dayanışma olgusunun oluşmasına katkı sağlayacağı gibi, değişen ve gelişen teknoloji dünyasının yeniliklerinden yararlanacağımıza hiç şüphe duymuyoruz. 19 ve 20 Ocak saat 10.45'de başlamak üzere, her biri birbirinden değerli kendi alanının en başarılı, en iyileri arasında yer olan, sektörün tanınmış ve sevilen simalarının katılımıyla, turizmin başlıca sorunları konulu 2 Panel gerçekleştireceğiz.

18-21 Ocak tarihleri arasında Anfaş Otel Ekipmanları fuarına ve standımıza tüm turizm camiasının kıymetli mensuplarını ve paydaşlarını davet ediyoruz” ifadeleri kullanıldı. 19 Ocak tarihinde düzenlenecek olan panele Alanya’da sektörün önemli isimlerinden Servet Şahiroğlu, Ali Orkan, Ülkay Atmaca ve Selim Soylu konuşmacı olarak katılacak. Panelin moderatörlüğünü ise HOTED Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni gerçekleştirecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER